Gateste ca Meghan Markle. Painea care iti va schimba viata!

/ / Modificat: 2018-11-04
Gateste ca Meghan Markle. Painea care iti va schimba viata!

Meghan Markle (37 ani) a reusit recent sa surprinda din nou opinia publica si nu numai. De data aceasta, Ducesa de Sussex n-a mai impresionat prin tinuta, ci printr-o paine de casa pe care a preparat-o dupa o reteta personala, care i-a lasat cu gura cascata pe cei care au avut onoarea sa o guste.

Intamplarea a avut loc in urma cu doua saptamani, pe cand Meghan Markle si sotul ei, printul Harry, au mers intr-o vizita in Dubbo, un oras din Australia, oras aflat intr-o zona puternic afectata de seceta. Cei doi au decis sa se interese personal de efectele cataclismului si au hotarat sa viziteze una dintre familiile locale.

Ca sa nu se duca cu mana goala la Mountain View Farm, Meghan a preparat painea ei favorita cu o seara inainte, in bucataria de la "Admiralty House", casa din Sydney a guvernatorului general al Australiei.

Painea a avut un real succes, astfel ca ziaristii au inceput imediat sa investigheze pe marginea acestui subiect. Se stia deja ca Meghan este cunoscută pentru stilul de viata sanatos pe care l-a promovat mai mereu si ca este o impatimita a gatitului. De altfel, este de notorietate faptul ca Printul Harry (34 ani) a cerut-o de sotie in timp ce gateau impreuna friptura.

Asa s-a aflat ca inainte de a intra in familia regala, Meghan Markle avea chiar și un blog de lifestyle, "The Tig", pe care publica diverse retete. Chiar daca dupa ce a devenit sotia Printului Harry ea si-a inchis toate conturile de pe social media si blogurile, reteta acestei paini a ajuns si in mainile jurnalistilor.

Este vorba despre painea preferata a lui Meghan, botezata de ea "pâinea care iti va schimba viața".

Ingredientele pentru "Painea care-ti va schimba viata"

150 grame de semințe de floarea soarelui

80 grame de semințe de in

150 grame de alune de pădure sau migdale crude

2 linguri de semințe de chiao linguriță de sare de mare, fină

4 linguri de tărâțe de Psylliumo lingură de sirop de arțar

3 linguri de ulei de cocos350 mililitri de apa

painea nu contine faina

Cum se prepara painea Ducesei de Sussex

Se combina toate ingredientele uscate intr-o tava din silicon.

Se amesteca apoi, intr-un alt recipient, siropul de artar cu uleiul de cocos si cu apa.

Amestecul lichid se toarna peste ingredientele uscate, din tava de silicon.

Se omogenizeaza.Mixul rezultat trebuie sa stea acoperit minimum doua ore, la temperatura camerei, dar poate fi lasat si peste noapte.

Se încalzeste cuptorul la 175 grade Celsius si se coace 20 de minute.

Se scoate painea din forma de silicon, se intoarce pentru a se coace și pe partea cealalta si se mai lasa la cuptor intre 20 si 30 de minute.

La final, painea poate fi taiata dupa ce s-a racit complet. Depozitata intr-o punga de hartie, ea poate rezista pana la 5 zile.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Paine

Articole recomandate

Citeste si despre