GALERIE FOTO. Cum arata copiii celor mai frumoase femei din lume

/ / Modificat: 2020-09-17
GALERIE FOTO. Cum arata copiii celor mai frumoase femei din lume

Femeile frumoase si celebre vor fi mereu in atentia publicului. Toata lumea le urmareste evolutia, toata lumea este cu ochii pe schimbarile prin care trec de-a lungul anilor, iar cand devin mame toata lumea este curioasa cu cine vor semana copiii lor.

In marea "familie" a celebritatilor frumusetea este si ea o mostenire importanta in cele mai multe cazuri. Iata cum arata copiii catorva dintre cele mai frumoase si celebre femei din lume.

Monica Bellucci si fiica sa cea mare, Deva Cassel

Monica Bellucci a fost casatorita de doua ori: prima oara cu fotograful italian Claudio Carlos Basso, a doua oara cu actorul Vincent Cassel. Din al doilea mariaj au rezultat doua fiice: Deva, nascuta in 2004, si Leonie (2010). Fiica cea mare a cuplului seamana foarte bine cu mama ei in tinerete, asa ca nu e de mirare ca marile branduri au pus deja ochii pe ea.

Julia Roberts si copiii sai

Zambetul si farmecul Juliei Roberts sunt inconfundabile, insa nimeni nu se bucura de ele mai mult decat familia sa. Dupa un prim mariaj esuat, cu cantaretul Lyle Lovett, de care a divortat dupa doar doi ani (1993-1995), Julia Roberts s-a recasatorit in 2002, cu cineastul Daniel Moder, impreuna cu care are trei copii: gemenii Hazel si Phinnaeus Walter, si inca un fiu, Henry Daniel.

Angelina Jolie si cei trei copii, impreuna cu una dintre fiicele adoptate, Zahara

Angelina Jolie este probabil cea mai faimoasa mama cu multi copii din lume. Are nu mai putin de sase, dar doar trei dintre ei sunt fiii sai naturali, rezultati in urma casniciei cu Brad Pitt: fiica Shiloh si gemenii Vivienne si Knox.

Aishwarya Rai si fiica sa

Aishwarya Rai este probabil cea mai cunoscuta actrita indiana, care a avut si o cariera de model, fiind castigatoarea titlului Miss World 1994. In 2007, ea s-a casatorit cu actorul Abhishek Bachchan, iar in 2011 a adus-o pe lume pe fiica lor, Aaradhya.

Adriana Lima si fiicele sale

Supermodelul brazilian Adriana Lima a fost ani la rand una dintre fetele Victoria's Secret, iar in 2014 era pe locul doi in topul Forbes al celor mai bine platite modele din lume, dupa Gisele Bundchen. Adriana ramane la fel de frumoasa, proaspata si atragatoare, chiar daca este mama a doua fetite, Valentina si Sienna.

Sursa: brightside.me

Taguri Copii Frumusete mame celebre

Articole recomandate

Citeste si despre