Gabriela Prisacariu se confrunta cu dureri mari in timpul sarcinii. Ce probleme are sotia lui Dani Otil

/ / Modificat: 2021-06-20
Gabriela Prisacariu se confrunta cu dureri mari in timpul sarcinii. Ce probleme are sotia lui Dani Otil

Gabriela Prisacariu este insarcinata in 28 de saptamani, insa acum au venit si problemele. Daca de curand era foarte activa, sotia lui Dani Otil a marturisit ca se confrunta cu dureri mari, care ii dau batai de cap. 

Mereu activa pe retelele de socializare, Gabriela le-a raspuns fanilor sai la toate intrebarile si curiozitatile pe care le-au avut. A fost foarte sincera cu urmatorii ei si chiar a dezvaluit cate kilograme s-a ingrasat. 

„Durerile de spate imi mai dau batai de cap, in rest sunt ok. Stau in pat linistita si ma maseaza Dani”, a explicat Gabriela, pe Instagram.

Gabi este insarcinata in sapte luni si a detaliat ca a luat nu mai putin de zece kilograme in tot acest timp. Blondina urmeaza sa nasca un baietel.

„Inainte de sarcina aveam 60 kg, acum am 70. Nu am exagerat niciodata cu mancarea, iar inainte de sarcina am facut sport”, a mai adaugat fotomodelul.

Cum au anuntat Dani Otil si Gabriela ca vor deveni parinti 

Dani Otil si Gabriela au preferat sa tina ascuns faptul ca vor deveni parinti, pana in luna a patra de sarcina. Marea vestea a fost data de prezentatorul TV pe paginile sale de socializare, intr-un mod inedit. 

”Pentru toti cei care ma intreaba de ani total nepotrivit: cand faceti un copil… Pentru toti cei care au ceva cu patratelele noastre… Pentru toti cei care merg cu bebelusii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelusii insule… Pentru toti…hai ca am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O sa avem un copil. Am decis sa spun aici pentru ca, in curand, mi se va vedea burta si se vor face speculatii. Promit sa ma refac repede”, a scris Dani Otil pe pagina lui de Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre