Gabriela Prisacariu, primele declaratii dupa ce a devenit mamica. Cand a nascut, de fapt, sotia lui Dani Otil

/ / Modificat: 2021-09-13
Gabriela Prisacariu, primele declaratii dupa ce a devenit mamica. Cand a nascut, de fapt, sotia lui Dani Otil

Gabriela Prisacariu, sotia prezentatorului TV Dani Otil, a devenit pentru prima oara mamica. De la spital, proaspata mamica a intrat in direct pe Instagram unde a facut si primele dezvaluiri despre nastere. 

Gabriela a marturisit ca ea a nascut de fapt vineri seara, insa anuntul l-au facut oficial sambata. Sotia lui Dani Otil si-a anuntat fanii ca se simte bine, iar bebelusul este perfect sanatos. Mai mult, ea va ajunge astazi acasa, dupa trei zile de spitalizare. 

„Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este la ultimul control plecat, pentru că astăzi ne externăm. Mergem acăsică! De abia aștept!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe InstaStory.

De asemenea, soția lui Dani Oțil a precizat că a născut prin cezariană, însă a ținut să sublinieze că nu o să dezbată motivele alegerii ei.

„Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a mai povestit proaspăta mămică.

Dani Otil i-a transmis fiului sau un mesaj foarte emotionant pe care l-a publicat pe retelele de socializare. 

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,

Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acum 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄 Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați.

Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta. Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins.

Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva. As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii). (…).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre