Gabriela Otil, probleme mari de sanatate dupa Covid-19. Ce se intampla cu sotia lui Dani Otil

/ / Modificat: 2022-02-15
Gabriela Otil, probleme mari de sanatate dupa Covid-19. Ce se intampla cu sotia lui Dani Otil

Gabriela Otil si fiul sau Tiago au fost infectati cu coronavirus in urma cu trei saptamani. Sotia lui Dani Otil si bebelusul lor au avut simptome medii si, din fericire, au trecut cu bine prin boala, fara sa ajunga la spital. 

Din pacate insa, Gabriela a marturisit ca se confrunta cu mari probleme dupa Covid. Ea le-a impartasit fanilor sai de pe retelele de socializare ce se intampla cu starea ei de sanatate dupa infectia cu coronavirus. 

Desi micutul Luca Tiago are aproximativ cinci luni de cand a venit pe lume, Gabriela Prisacariu a fost nevoita sa intrerupa alaptarea, asta pentru a se trata de Covid-19 si a nu aparea complicatii. 

"Am slabit dupa Covid-19 mult mai tare, desi nu am vrut. Am si celulita. Eu am fost gripata, covidata si mi-a fost extrem de rau. A trebuit sa iau extrem de mult pastile si a trebuit sa intrerup alaptatul pentru ca nu puteam sa supun copilul la un risc. Nu ma asteptam sa il las de la san asa devreme (...)", le-a explicat Gabriela Prisacariu fanilor pe Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Covid-19 Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre