Fiul lui Theo Rose, mari probleme de sanatate: "In doua luni de zile a avut asa: gripa A, Salmonella… bai, Salmonella!"

/ / Modificat: 2024-03-01
Fiul lui Theo Rose, mari probleme de sanatate:

 

Theo Rose a trecut prin momente dificile in ultimele doua luni. Fiul sau, Sasha, a avut numai probleme de sanatate. Din nefericire, micutul a contract mai intai gripa A, apoi Salmonella, iar acum s-a infectat cu streptococ. 

Theo Rose a luat decizia de a merge cu el la spital, pentru a se asigura ca situatia nu se agraveaza. Toate aceste probleme de sanatate au aparut in parcursul a doua luni, artista fiind nevoita sa mearga la Urgente de mai multe ori cu micutul. Unele probleme au aparut chiar in timpul vacantei din Dubai. 

„Ce ziceti voi de baiatul meu? In doua luni de zile a avut asa: gripa A, Salmonella… bai, Salmonella! De unde a adunat el Salmonella nu stie nici Dumnezeu. Banuim asa, dar noi i-am dat doar carne de tara, fiarta bine, adica nu stiu… de undeva a adunat Salmonella, ma rog…

Am fost in Dubai, au venit rezultatele, noi credeam ca e Rotavirus, nu era Rotavirus, era asta si dupa i-am facut analizele cand ne-am intors, purtator sanatos, continuam cu probiotice ca sa echilibreze flora intestinala, ca elimina copilul singur.

La o saptamana, ma trezesc cu el cu febra 39 cu 5, luni noapte eram la spital, ca acum are streptococ. Bai, marele meu noroc cu copilul asta e ca reactioneaza foarte bine la boala, la febra, la toate alea, nu e din ala care sa boleasca.

E vesel, e tonic, e cumva. Nu te lasa sa te panichezi, sa te ingrijorezi, sa te uiti la el si sa nu stii ce sa-i faci, e vesel, isi ia tratamentul constiincios acolo.(…)

Greu, bai, nu-i usor sa fii bebelus, frate. Trec astia mici prin o gramada de chestii, nu stiu, ti se rupe inima, dar noi incercam sa tratam cu umor, nu vrem sa ne panicam la orice chestie. Banuiesc ca asta e perioada cand chiar le aduna pe toate”, a spus Theo Rose in mediul online.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Probleme alaptare bebelus Boala copii

Articole recomandate

Citeste si despre