Fiica lui Teo Trandafir, marginalizata de alti copii pentru ca este adoptata. Cum a reactionat prezentatoarea TV

/ / Modificat: 2022-02-05
Fiica lui Teo Trandafir, marginalizata de alti copii pentru ca este adoptata. Cum a reactionat prezentatoarea TV

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania. Are o fiica in varsta de 18 ani, pe care a adoptat-o pe cand era doar un bebelus. De asemenea, Teo a decis sa ii spuna Maiei ca este adoptata inca de la o varsta frageda. A vrut sa fie o relatie sincera intre ele, astfel incat sa nu aiba niciun secret. 

Prezentatoarea TV a marturisit recent ca fiica ei a trecut prin numeroase momente neplacute din cauza altor copii, care mereu o marginalizau din cauza faptului ca a fost adoptata.

„Este atât de familiar pentru mine termenul. Copilul meu, în ciuda faptului că noi suntem împreună de când s-a născut ea, se numește în fața lumii un copil adoptat. A venit acasă și mi-a spus că: «Nu te juca cu Maia, că e adoptată». I-am zis: «Stai dragă liniștită, că nu e niciun fel de problemă. Tu ai suficientă minte în cap încât să te joci cu alt copil dacă asta e concepția». În felul acesta am trecut peste toate', a povestit Teo Trandafir, relatează libertatea.ro.

Teo si Maia au o relatie speciala 

Teo Trandafir are o relatie speciala cu fiica ei. Cele doua sunt extrem de apropiate si isi spun totul. Nu exista niciun secret intre ele. Teo are mare incredere in fiica ei. Ea a povestit ca nu a avut niciodata in plan sa infieze un copil, pentru ca nu se vedea in stare sa aiba grija de un bebelus. 

„Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. «La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata.» Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer', a povestit Teo Trandafir.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil adoptat

Articole recomandate

Citeste si despre