David, fiul adoptiv al Luminitei Anghel, operat de urgenta: „Sunt singur in spital, nu am pe nimeni"

/ / Modificat: 2024-02-21
David, fiul adoptiv al Luminitei Anghel, operat de urgenta: „Sunt singur in spital, nu am pe nimeni

 

David Puscas, fiul adoptiv al Luminitei Anghel a trecut printr-un moment dificil recent. Seara trecuta, tanarul a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta la Spitalul Clinic de Urgenta „Floreasca”. El a povestit ca a ajuns la spital dupa ce s-a intepat la un deget, iar dupa trei zile a aparut o infectie urata. 

„Sunt singur in spital, nu am pe nimeni. Asa ca am ales sa o trec pe mama (Luminita Anghel – n.r) pe fisa mea de pacient, in caz ca patesc ceva. Nu am nici macar o sticla de apa aici, mor de sete si sunt singur in spital. Am ajuns in spital dupa ce m-am intepat in acul din cercel sub unghie si am stat asa trei zile. Am facut o infectie foarte mare”, a spus David Puscas, pentru Click!

Dupa interventia chirurgicala la deget, David Puscas si-a impartasit experienta cu prietenii sai virtuali, fiind foarte activ in mediul online.

„Gata, am iesit din operatie. Ma doare de mor, dar nu imi pierd degetul. Totul este ok. A fost oribil”, le-a spus David Puscas internautilor.

David Puscas, in varsta de 29 de ani, a fost adoptat de cunoscuta cantareata Luminita Anghel la varsta de doi ani. Cu trecerea timpului, relatia lor s-a racit, iar dupa neintelegerile survenite de-a lungul anilor, cei doi nu au mai mentinut legatura timp de opt ani.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Luminita anghel Copil adoptat

Articole recomandate

Citeste si despre