Fetita Lianei Stanciu poate fi ajutata de bioenergie

/ / Modificat: 2007-11-12
Fetita Lianei Stanciu poate fi ajutata de bioenergie





 

Fetita Lianei Stanciu, Teodora, diagnosticata cu cancer luna trecuta, se pare ca se simte mai bine in urma tratamentului cu citostatice, declara Mihai Georgescu (solistul trupei Bere Gratis), tatal fetitei.

Teodora, se afla inca la Viena alaturi de parintii sai si va ramane acolo pana la  finalizarea tratamentului.

Tiberiu Molnar este unul dintre cei mai cunoscuti bioterapeuti din Romania. Acesta are deschis un cabinet de terapie in Timisoara, unde s-au tratat cu succes Roxana Ciuhulescu, de probleme la nivelul genunchilor si Benone Sinulescu, care avea o serie de probleme legate de coloana si picioare.

Bioterapeutul Tiberiu Molnar, a declarat ca a tratat si vindecat cu succes o serie de cazuri mult mai grave decat al micutei Teodora. De asemenea, acesta se declara increzator in sansele de refacere ale fetitei.

In urma cu 3 ani, acelesi Tiberiu Molnar, a tratat cu succes, un baietel diagnosticat cu cancer osos, succesul tratamentului fiind confirmat de medicii curanti ai baiatului.

Bioenergeticianul, care practica aceasta meserie de 17 ani, s-a oferit sa o trateze pe Teodora, durata tratamentului putand fi stabilita dupa ce acesta a stabilit un contact cu fetita.  

Foto: Click

Gabriela Hotareanu

Redactor Copilul.ro

12 Noiembrie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre