Fetita Andreei Balan a fost si ea in pericol. "Putea sa-mi moara copilul"

/ / Modificat: 2019-03-07
Fetita Andreei Balan a fost si ea in pericol.

"A fost o minune, putea sa-mi moara copilul!" Asta a aflat Andreea Balan dupa ce si-a revenit din stopul cardio-respirator pe care l-a suferit in timpul operatiei de cezariana. Vedeta a facut embolie cu lichid amniotic pe masa de operatie.

"Medicul mi-a povestit ca a avut un caz in care a murit si copilul pentru ca lichidul a intrat si in sangele copilului. Lichidul din placenta nu trebuie sa intre in sange. La mine a fost noroc ca scosesera fetita, m-au deschis si dupa aceea a aparut aceasta problema si stopul cardio- respirator. A fost o minune ca mai intai au scos-o pe ea, daca nu se intervenea, eu puteam sa mor", a declarat Andreea Balan, la emisiunea "Sinteza zilei".

Cantareata a marturisit ca sotul sau a fost martor la tot ce s-a intamplat, iar acum incearca sa-si revina.

"A fost foarte panicat, a iesit asistenta cu copilul, i-a zis, <<uite ce frumoasa e fetita, hai sa mergem de aici>> pentru ca nu voiau sa-l lase acolo sa vada cum sunt eu resuscitata. El si-a dat seama ca este ceva in neregula, a durat foarte mult, eu nu mai ieseam din sala de operatie. Statea acolo si astepta vesti si au aparut 3 doctori care i-au explicat ca situatia este destul de grava," a mai spus cantareata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan a nascut Andreea balan complicatii nastere

Articole recomandate

Citeste si despre