Deea Maxer a trecut prin clipe cumplite la nasterea fetitei. "Am avut hemoragie"

/ / Modificat: 2019-11-04
Deea Maxer a trecut prin clipe cumplite la nasterea fetitei.

Deea Maxer a devenit mamica pentru a doua oara i urma cu doua saptamani, de data aceasta de fetita. Nasterea nu a fost , insa, una usoara. Vedeta a nascut prin cezariana si a povestit ca a trecut prin clipe cumplite,  din cauza unor varice de pe organele interne care i s-au spart.

"Am avut o durere de spate incredibila pe care n-am crezut ca o voi avea vreodata. Am simtit ce inseamna instalarea unui travaliu. Am crezut ca ori am o criza de rinichi ori in seara aia mi se rupe apa si nasc. Criza de spate s-a lasat cu frisoane cumplite. Tipam, Dinu nu stia ce sa imi faca, ma durea ingrozitor. La ora doua jumate mi s-a rupt apa (..) Contractiile erau atat de dese incat aveam riscul de rupere a uterului. Ma asteptam sa nu fie o operatie usoara pentru ca eu aveam si varice interne," a marturisit Deea Maxer, pe platforma YouTube.

"A durut ingrozitor"

Vedeta a dezvaluit si cum a trait momentul in care si-a vazut pentru prima data fetita, pe care o cheama Maysa Maria. 

"A plans cum a venit pe lume. Eram ametita de la ce mi-au administrat si mi-au pus-o la obraz si ma gandeam: e a mea! Eram atat de socata. A fost un moment senzational. Cand au pus-o langa mine s-a linistit, nu a mai plans si mi s-a parut o conexiune incredibila. Dupa au luat-o si au dus-o la neonatologie.

Si aici a inceput teama. Operatia a mai durat inca o ora pentru ca mi s-au spart varicele de pe organele interne. Varice pe care eu le aveam si s-au agravat in timpul sarcinii. Au inceput sa se sparga si au dat intr-o hemoragie pe care doamna doctor a reusit sa o tina in frau. Ziua si noaptea aceea am petrecut-o la reanimare, iar a doua zi s-a incercat ridicarea mea din pat. A fost foarte grea pentru ca aveam drene. Am avut ameteli, infundat de urechi, tensiune, glicemie mica etc. (..) A durut ingrozitor," a mai povestit Deea. 

Deea si Dinu Maxer sunt casatoriti de 11 ani si mai au un baietel in varsta de 8 ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Deea maxer

Articole recomandate

Citeste si despre