Deea Maxer nu isi creste copiii singura, dupa divort. Cu cine locuieste aceasta

/ / Modificat: 2023-04-24
Deea Maxer nu isi creste copiii singura, dupa divort. Cu cine locuieste aceasta

De cand a divortat, Deea Maxer incearca sa-si organizeze programul cat mai bine pentru a putea sa-si duca la capat toate proiectele si pentru a avea grija si de copii. Deea Maxer isi imparte timpul intre cele trei joburi, diverse colaborari si copii.

“Incerc sa ma impart intre casa, gatit, treburi, copii. Am trei joburi, lucrez in mai multe domenii, in marketing si online, in social media, creatie-continut, am contracte de colaborare, de imagine. Sunt director la firma de cosmetice, mai sunt si spectacole”, a spus aceasta.

In prezent Deea se afla intr-un turneu si este departe de copii. In casa acesteia s-au mutat parintii artistei, care au grija de cei mici. Mama artistei are grija de mezzina familiei, pe care o duce la gradinita, pana cand Deea se va intoarce acasa.

“In acest moment ma aflu intr-un turneu national de beauty, in mai multe orase din tara. Am consultanta in mai multe orase. Acum sunt in Targu Jiu, maine voi ajunge la Timisoara. Vizez mai multe orase, Satu Mare, Sibiu, Cluj, Braila.

Ma intorc peste patru zile. Plec o data pe luna. Parintii mei s-au mutat la mine, mama se ocupa de fetita, o duce la gradinita”, a mai spus artista.

Fiul cel mare al Deei, Andreas, in varsta de 12 ani, a ales sa locuiasca cu Dinu Maxer. Deea a declarat ca il sustine in deciziile pe care le ia in ceea ce priveste activitatea lui artistica.

„Andreas are proiecte muzicale, ii incurajez activitatea artistica. Dinu are planuri cu el, vrea sa-i faca o trupa. Imi plac foarte mult ideile pe care urmeaza sa le puna in practica si ii sustin”.

FOTO: protv.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Deea maxer Vedete copii Divort parinti

Articole recomandate

Citeste si despre