Deea Maxer a divortat la sfatul fiului sau: "Andreas intelege lucrurile si a ajuns el singur la concluzia ca asa e mai bine"

/ / Modificat: 2024-04-17
Deea Maxer a divortat la sfatul fiului sau:

 

Deea Maxer a fost invitata recent in podcastul lui Jorge si a facut marturisiri surprinzatoare despre divortul de Dinu Maxer. Vedeta a marturisit ca a decis sa se separe de partenerul sau, chiar la sfatul fiului ei, Andreas, in varsta de 13 ani, care observase ca parintii lui nu se mai inteleg de ceva vreme. 

„Este o normalitate in momentul de fata si ma bucur ca cei mici asa au perceput divortul. Andreas este mare, tocmai ce a implinit 13 ani, este mai matur decat mi-am imaginat ca va fi la varsta asta, dar avand in vedere ca mamica lui la 13 ani era destul de matura, tinand cont ca la 15 ani a intrat in relatie si la 18 s-a maritat, nu ma mira.

Andreas intelege lucrurile si a ajuns el singur la concluzia ca asa e mai bine. Daca copilul meu a ajuns la aceasta concluzie, am zis ca e ok sa fac asta, a declarat Deea Maxer, in cadrul podcast-ului realizat de Jorge.

Deea a explicat si de ce fiul sau a ales sa locuiasca cu tatal lui, desi chiar el i-a spus sa se separe de acesta. 

„Andreas este la varsta la care iubeste confortul si si-a creat confortul si tabieturile lui in camera lui, apartament in care locuieste in continuare cu tatal lui. Nu am insistat sa-l scot din lumea lui, plus ca a zis ca i se pare egal ca eu si Maysa sa am casa de fete si el sa stea cu tati, atunci nu am insistat. De asta am cumparat un apartament in acelasi bloc, de asta copiii sunt mai mereu impreuna.', a continuat aceasta.

„Maysa e prea mica, noi ne impartim programul atat de bine ca ea sa nu simta nimic. A trecut un an de la divort. Un an in care ne-am adaptat foarte bine la noua viata, au primit foarte ok schimbarea, copiii nu au avut schimbari de comportament', a mai spus ea.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Deea maxer Divort

Articole recomandate

Citeste si despre