"De ce suntem faimosi, mami?" Raspunsul incredibil pe care Kim Kardashian i l-a dat fiicei sale

/ / Modificat: 2019-04-04

Familia Kardashian este, fara indoiala, una dintre cele mai cunoscute pe glob. Cel mai faimos membru al ei este Kim Kardashian, care este casatorita cu Kanye West, de asemenea, un nume celebru, dupa ce a dat lovitura in muzica.

Kim Kardashian a intrat in atentia mass-media ca prietena si stilist al lui Paris Hilton, dar celebritatea a cunoscut-o in 2007.

In acelasi an, Kris Jenner, mama sa, a decis sa semneze un contract cu Ryan Seacrest pentru realizarea un reality show de familie, "Keeping Up with the Kardashians." Spectacolul dureaza de 12 ani si a adunat 16 sezoane, surorile Kardashian fiind la debutul show-ului niste fetite. Astazi, Kim numara 133 de milioane de urmaritori pe Instagram.

Kim i-a explicat fiicei sale de ce este faimoasa

Cand doua persoane celebre se casatoresc primesc o atentie deosebita din partea presei din toata lumea. Exact asa s-a intamplat si cu Kim si sotul sau Kanye West. Impreuna, ei au trei copii: North (5 ani), Saint (3 ani) si Chicago (1 an).

Pe masura ce copiii cresc, parintii trebuie sa pregateasca raspunsuri la intrebarea pe care toata lumea o adreseaza: "De ce suntem faimosi?"

In ultimul sezon al emisiunii de televiziune, Kim a trebuit sa-i raspunda fiicei sale la aceasta intrebare.

Intr-un dialog, North spune: "De ce sunt multi oameni, in fiecare zi, care ne fotografiaza?"

Kim raspunde: "Ei bine, iti spun adevarul, numele meu este Kim Kardashian, iar tatal este Kanye West". Mama continua sa explice: "Tata este cantareat, interpret, artist."

Apoi incepe sa spuna despre ea. "Mama..." si Kim se opreste si apoi continua "are atatea talente incat nu pot sa le numesc."

Kim, impreuna cu surorile sale Kourtney si Khloé s-au reunit pentru a le explica copiilor motivul pentru care sunt atat de faimosi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kim kardashian

Articole recomandate

Citeste si despre