De ce doarme Simona Gherghe cu copiii in pat: „Asta este viata mea”

/ / Modificat: 2023-06-13
De ce doarme Simona Gherghe cu copiii in pat: „Asta este viata mea”

De cand a devenit mama, viata Simonei Gherghe s-a schimbat foarte mult. Vedeta de la Antena 1 face tot posibilul pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de copiii ei, iar uneori acestia ii solicita atentia chiar si noaptea. La fel ca multe mame, prezentatoarea TV recunoaste ca nu prea mai poate petrece noptile in intregime in dormitorul conjugal, din cauza ca Ana si Vlad, cei doi copii ai ei, vor uneori sa doarma cu ea.

Desi sunt destul de mari si, teoretic, nu mai au treziri nocturne, Ana si Vlad inca mai vor uneori sa doarma cu mama lor. Cei mici su 6 si 4 ani si au fiecare camera lui, insa uneori o cheama pe mama lor sa doarma cu ei. Vedeta a povestit recent ca atunci cand se intampla acest lucru este prea obosita pentru a se intoarce in dormitorul conjugal, astfel ca ramane pana dimineata in camera copiilor.

„Teoretic copiii sunt destul de mari ca sa doarma bine, au 4 si 6 ani, dar cam de fiecare data se intampla cate o situatie de genul ca vor la baie sau ca au visat urat, sa merg cu ei, si mi se intampla de multe ori sa dorm in trei paturi practic si sa ma trezesc si sa nu stiu unde sunt. Adica in patul nostru, in patul Anei sau in patul lui Vlad. Dar m-am obisnuit si asta este viata mea in acest moment. Si o accept ca atare, dar mai ales ma bucur de perioada asta pe care o traiesc acum pentru ca sunt convinsa ca peste cativa ani o sa-mi fie dor de: mami hai sa dormi cu mine. Nu or sa ma mai primeasca ei peste cativa ani in patul lor.”, a spus vedeta, intr-un interviu pentru EGO.ro.

Rarele perioade cand Simona Gherghe si sotul ei au parte de momente in doi sunt in scurtele vacante in care pleaca fara copii. De obicei prefera sa ii ia si pe cei mici in concediu, dar isi fac timp si pentru cate o escapada de cateva zile, in doi. In rest, Simona Gherghe spune ca vacantele alaturi de copii au farmecul lor, chiar si atunci cand nu au parte de ajutor. Desi seara sunt epuizati, a doua zi o iau de la capat cu zambetul pe buze.

„Noua ne place foarte mult formula asta si pentru ca ne-am dat seama ca nu este atat de greu cum ne imaginam noi, in ultimele vacante am plecat asa, toti patru. De cele mai multe ori si fara ajutor si tin minte ca in fiecare seara ajungeam in camera hotelului si ne uitam, eu si Razvan, unul la altul, si spuneam ca gata, este ultima data cand mergem asa. A doua zi dimineata in schimb ne spuneam ca nu a fost chiar asa de greu, parca e bine. Vacantele cu copiii au farmecul lor. Iar noi daca mai prindem asa cate un weekend este bine”, a mai spus vedeta, pentru sursa mentionata.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Dormit cu copiii

Articole recomandate

Citeste si despre