De ce Andreea Antonescu nu a dorit ca Andreea Balan sa ii boteze cea de-a doua fiica. Cine vor fi nasii micutei Venice

/ / Modificat: 2023-04-07
De ce Andreea Antonescu nu a dorit ca Andreea Balan sa ii boteze cea de-a doua fiica. Cine vor fi nasii micutei Venice

Andreea Antonescu a devenit mamica pentru a doua oara in urma cu cateva saptamani. Odata cu venirea pe lume a lui Venice Victoria, artista a facut si un anunt cu care a socat pe toata lumea. Desi multi sperau ca Andreea va ajunge din nou in fata altarului, artista a marturisit ca s-a despartit de tatal fetitei sale. 

De asemenea, Andreea Antonescu a dezvaluit si cine vor fi nasii micutei. Chiar daca toata lumea se astepta ca buna ei prietena Andreea Balan sa ii boteze cea de-a doua fetita, se pare ca artista a ales pe altcineva. 

Fosta concurentă de la America Express a explicat decizia ei. „Nu are legătură una cu alta. (n.r. prietenia lor cu nașii aleși) La urma urmei, nici nu știu, este o idee preconcepută conform căreia trebuie să ai aceeași pereche de nași la copii? Eu nu am auzit de așa ceva. Din câte știu, în cazul Andreei, care a avut două fetițe înaintea mea, sunt două perechi de nași total diferite. Nu înțeleg.

Dacă este vorba de superstiții, eu sunt persoana care nu crede în superstiții. Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri, dar am chestii mai importante asupra cărora să mă axez și să mă focusez și nu stau să dau atenție unor detalii care nu au niciun sens”, a spus Andreea Antonescu pentru Ego.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea antonescu Andreea balan Vedete Actrite, actori, cantareti

Articole recomandate

Citeste si despre