Ce planuri are David Puscas, fiul Luminitei Anghel, dupa ce a scapat de depresie: "Am inceput sa fac demersuri"

/ / Modificat: 2024-04-21
Ce planuri are David Puscas, fiul Luminitei Anghel, dupa ce a scapat de depresie:

 

David Puscas isi doreste sa reintre pe piata muncii dupa o perioada dificila in care a luptat cu depresia. Chiar daca nu are calificare intr-un anumit domeniu, fiul adoptiv al Luminitei Anghel si-a stabilit deja obiectivul in cariera. 

David Puscas aspira sa urmeze o cariera in actorie, dorind sa isi incerce norocul in domeniul cinematografic, mai exact sa joace intr-un serial. Din cauza faptului ca relatia cu mama sa adoptiva s-a deteriorat, acum David se considera stapan pe propriul sau drum. 

El cauta sprijinul producatoarei Ruxandra Ion pentru a-si indeplini visul de a pasi in lumea filmului.

„As vrea sa ma reintorc in fata oamenilor, vreau ca ei sa ma vada, sa ma inteleaga. Mi-ar placea mult sa joc intr-un serial si am inceput sa ma pregatesc. Vreau un job stabil si deja am inceput sa fac demersuri in acest sens. O sa ii scriu doamnei Ruxandra Ion pentru ca ea este mereu in cautare de noi talente. Asa cum a luat-o sub aripa ei pe Cristina Ciobanasu, poate reusesc si eu sa o impresionez. Bine, ma refer cu talentul, poate ma place”, a spus David Puscas, pentru cancan.ro. 

„Eu cu Cristina Ciobanasu am fost in clasa, imi place mult de ea, este copilaria mea. Eu am fost cu majoritatea actorilor din La La Band in liceu, ma cunosc cu ei. Imi aduc aminte acea perioada si mereu mi-am dorit sa joc si eu intr-un serial. O admir mult pe doamna Ruxandra si daca as fi sub aripa ei, lucrurile s-ar schimba mult in bine”, a mai spus fiul adoptiv al Luminitei Anghel.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Luminita anghel Depresie

Articole recomandate

Citeste si despre