Dani Otil va fi tatic! Iubita lui este insarcinata

/ / Modificat: 2021-03-28
Dani Otil va fi tatic! Iubita lui este insarcinata

Dani Otil (40 de ani) a anuntat, duminica seara, pe retelele de socializare, ca va fi tatic. Iubita prezentatorului TV, Gabriela Prisacariu, in varsta de 28 de ani, este insarcinata. 

Cei doi au postat si prima imagine cu burtica Gabrielei.  

„Pentru toti cei care ma intreaba de ani total nepotrivit: cand faceti un copil... Pentru toti cei care au ceva cu patratelele noastre... Pentru toti cei care merg cu bebelusii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelusii insule... Pentru toti...hai ca am glumit...nu pentru voi... Ci pentru noi... O sa avem un copil, a scris Dani Otil pe Instagram. 

dani otil

"Am decis sa spun aici pentru ca, in curand, mi se va vedea burta si se vor face speculatii. Promit sa ma refac repede”, a fost mesajul Gabrielei.   

Gabriela Prisacariu a absolvit Facultatea de Drept, insa profeseaza in lumea modei. Ea a devenit cunoscuta dupa ce a castigat in 2015 concursul „Supermodels by Catalin Botezatu” (Kanal D). Dani Otil si Gabriela Prisacariu s-au afisat pentru prima oara impreuna la inceputul lui 2019, iar de atunci sunt de nedespartit. La un an de relatie, Gabriela Prisacariu a fost ceruta de sotie de catre Dani Otil, in vacanta romantica din Mexic.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre