Dani Otil si Gabriela Prisacariu isi cauta din nou bona. Ce conditii impun cei doi

/ / Modificat: 2022-06-14
Dani Otil si Gabriela Prisacariu isi cauta din nou bona. Ce conditii impun cei doi

Dani Otil si Gabriela Prisacariu nu reusesc sa gaseasca o bona pentru fiul lor. Dupa mai multe incercari, prezentatorul TV a decis sa puna un anunt si pe retelele de socializare. Cerintele celor doi nu sunt exagerate, iar anuntul lor suna astfel:

„Buna ziua, comunitate ­čĄŚ!

C─âut─âm bon─â pentru acest omule╚Ť.

Programul nostru începe devreme (7,7:30), de aceea ne dorim pe cineva din zon─â sau care se deplaseaz─â usor. Imediat incepe sa mearga, a╚Öadar va fi nevoie de aten╚Ťie si un pic de mi╚Öcare.

6 zile pe s─âpt─âmân─â. Concediu, zilele libere la cerere. Suntem flexibili si nu prea lipsim amandoi de acas─â. Fara menaj. Nu excludem nici varianta interna. Detalii si discu╚Ťii financiare in privat.

Mul╚Ťumim!”, sun─â anun╚Ťul pe care Dani O╚Ťil l-a postat pe grupurile de Facebook.

M─âmica încearc─â s─â-╚Öi p─âstreze calmul în situa╚Ťia dat─â ╚Öi are o atitudine pozitiv─â, în timp ce moderatorul matinalului de la Antena 1 pare destul de stresat de ceea ce se întâmpl─â. Chiar în ziua în care aniverseaz─â un an de la nunt─â, cei doi au f─âcut anun╚Ťul, în timp ce se aflau în trafic.

„Trebuie s─â scriem o carte despre bone. ╚śtiu, mai exist─â. (...) Da, ne c─âut─âm bon─â, iar.”, a spus Gabriela Pris─âcariu pe InstaStory.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre