Dani Otil, certat dupa botezul fiului sau. Motivul pentru care fanii l-au criticat dur

/ / Modificat: 2021-10-26
Dani Otil, certat dupa botezul fiului sau. Motivul pentru care fanii l-au criticat dur

Dani Otil si sotia lui, Gabriela, au avut parte de momente emotionante weekendul trecut. Au organizat botezul baietelului lor, Luca Tiago. Ceremonia a fost facuta in mare secret, iar primele imagini de la crestinarea bebelusului au aparut dupa eveniment. 

Gabriela si Dani si-au dorit intimitate si alaturi le-au fost doar cateva persoane dragi, mai ales ca situatia epidemiologica din tara noastra este una ingrijoratoare. Astfel, cu o zi inainte de impunerea unor noi restrictii, Gabriela si Dani au facut botezul. 

Din nefericire insa, Dani a fost tinta unor critici dure imediat dupa botez. Petrecerea de creștinare a micuțului a avut loc la restaurantul vedetei din Capitală, unde i-au fost alături cele mai importante persoane, rudele și prietenii apropiați. Colegul lui Răzvan Simion de la Neatza a declarat că internauții l-au „certat” pentru alegerea numelui copilului său.

„Bai, m-au certat si pentru numele copilului. ce credeti ca un bebelus nu a gresit cu nimic? unu, nenumarati oameni mi-au zis ca mi-am batut joc de copil cu numele asta. Puteam sa-i pun Termopan. Si doi, cu baloanele. Mi-a scris un individ: „Se scufunda planeta si voi aveti perete cu baloane”. Bai, are dreptate, dar eu n-am avut cand eram mic si am vrut sa ma bucur.”, a declarat amuzat Dani Oțil în cadrul ediției de luni, 25 octombrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Taguri Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre