Dani Otil a fost socat. Ce sfat a primit de la soacra lui dupa ce a devenit tatic

/ / Modificat: 2021-09-16
Dani Otil a fost socat. Ce sfat a primit de la soacra lui dupa ce a devenit tatic

Dani Otil si sotia lui Gabriela sunt parintii unui baietel de cateva zile. Viata celor doi s-a schimbat radical de cand a venit pe lume Carcel, asa cum il alinta prezentatorul TV pe fiul sau. 

Somnul nu mai e somn, iar grijile sunt acum la ordinea zile. Bineinteles, nu puteau lipsi insa si momentele amuzante din viata de parinte. Astfel, Dani a marturisit ca a ramas socat dupa ce a primit un sfat pretios de la soacra sa. Soacra lui Dani Otil i-a marturisit un lucru pretios ginerelui sau, in timp ce schimba bebelusul, lucru amuzant pe care matinalul l-a povestit si la Neatza.

„Stii cand abia il schimbi si mai trage una? Exact cand se impacheta a doua oara, soacra mea zice: Vezi? il stergi, il speli si apoi il suni cand e mare si iti spune .”, a povestit Dani Otil la Neatza cu Razvan si Dani.

De ce nu s-a dus Dani Otil sa inregistreze nasterea fiului sau

In cadrul emisiunii pe care o modereaza la Antena 1 alaturi de Razvan Simion, Dani Otil a mai facut o marturisire incredibila. El a dezvaluit ca inca nu a inregistrat nasterea fiului sau. 

Intrebat de Razvan Simion care este motivul, prietenul sau cel mai bun a declarat cu nonsalanta ca nu au ales inca ambele prenume ale copilului.

"Dani Otil: Am o cunostiinta, dar nu stiu daca e ok sa povestesc asta. In fine, am un prieten care s-a dus spritat dupa cateva zile sa inmatriculeze copilul. El trebuia scris in acte Adrian si cum l-au trecut aia acolo…il cheama Hadrian. Trebuie sa merg si eu sa inmatriculez copilul.

Razvan Simion: Pai nu te-ai dus?

Dani: Nu, am 15 zile.

Razvan – Pai si ce? Expira placutele?

Dani: Pai nu am inca ambele nume", a fost dialogul dintre Dani Otil si colegul sau de platou. 

Taguri Sfaturi bebelusi Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre