Dana Budeanu, despre femeile care nu vor copii: "Este un act de curaj imens. Fiecare mama cand naste devine Dumnezeu"

/ / Modificat: 2023-11-02
Dana Budeanu, despre femeile care nu vor copii:

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale femei in mediul online. Felul ei foarte direct de a spune lucrurilor pe nume i-au adus atat critici, dar si laude.

Invitata recent in podcastul lui Damian Draghici, Dana Budeanu a vorbit despre ce inseamna pentru un compromis, frica, dragostea, dar a si-a expus si parerea ei sincera despre femeile care nu sunt pregatite sa devina mame. 

Ce este compromisul pentru Dana Budeanu

Vedeta este de parere ca atunci cand facem un compromis renuntam de fapt la propria noastra viata. Alegem sa traim in functie de asteptarile si valorile altora. 

„Compromisul este frica de a fi fericit, lipsa de credinta in Dumnezeu. Atunci cand facem compromisuri le facem din frica, frica de a nu ne califica, de a nu ne integra in societate, de a nu fi ca ceilalti.

Toate aceste frici vin exclusiv din faptul ca nu credem in Dumnezeu. Dumnezeu este in noi toti, deodata, cu aceeasi intensitate. Daca nu crezi, atunci traiesti in frica. Frica este compromisul suprem. Frica nu inseamna iubire si reprezinta peste 90% din umanitate.

In secunda in care ai facut cel mai mic compromis cu sufletul, adica te-ai calcat in picioare, din clipa aceea ai renuntat la viata! Din clipa aceea traiesti fericirea altuia pentru care ai facut compromisul, viata altora cu care vrei sa semeni, pur si simplu te-ai integrat. Din momentul acela ai murit, pentru ca fiecare om care ajunge seara acasa si se pune cu capul pe perna stie adevarul despre sine", a spus Dana Budeanu in cadrul podcastului lui Damian Draghici.

Ce parere are Dana Budeanu despre femeile ca nu vor copii 

Pe langa iubire, compromis si dragoste, Dana Budeanu si-a expus parerea si despre femeile care aleg sa nu devina mame. Ea a subliniat ca pentru copii parintii sunt ca Dumnezeu si ca atunci cand gresim fata de ei, ar trebui sa ne cerem scuze. 

„A existat o mica isterie cand o persoana publica a spus ca nu vrea sa faca copii. Fiecare spune ce vrea. Persoana care a facut asta este o femeie. Aceasta femeie a dat dovada de asumare, de curaj. Este un act de curaj imens sa-ti recunosti ca nu esti pregatita sa fii mama.

Fiecare mama cand naste devine Dumnezeu. Am mai spus asta. Singura fiinta pentru care suntem cei mai puternici, cei mai frumosi, cei mai destepti si cei mai curajosi este copilul nostru.

Pentru copilul tau esti Dumnezeu. Copilul nu are alta perceptie despre lume, doar prin tine. In secunda in care ii gresesti copilului, atunci gresesti si fata de Dumnezeu. Trebuie sa iti ceri scuze fata de copilul tau. Un copil care nu l-a vazut pe Dumnezeu in parintele sau, il pierde”, a spus Dana Budeanu in cadrul podcastului lui Damian Draghici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana budeanu Parinte copil Copii

Articole recomandate

Citeste si despre