Cum se simt fetitele Gabrielei Cristea dupa ce au fost diagnosticate cu Covid

/ / Modificat: 2021-10-20
Cum se simt fetitele Gabrielei Cristea dupa ce au fost diagnosticate cu Covid

Gabriela Cristea, sotul sau Tavi Clonda, dar si cele doua fetite ale cuplului au fost diagnosticati cu Covid. Prezentatoarea Tv a fost prima care a prezentat simptome, iar la cateva zile si restul familiei s-a imbolnavit. 

Cei patru se afla in izolare si se simt bine acum. Din fericire, au forme usoare ale bolii. 

Gabriela Cristea a avut toate simptomele clasice ale bolii, inclusiv pierderea gustului si a mirosului. Tavi Clonda a trecut mai bine prin boala, fara simptome, insa cu o stare generala de rau in primele zile.

„Pana pe la 17.00, fetele dorm si atunci ne odihnim si noi. Orele lor de somn sunt si ale noastre. M-am simtit mai rau la inceput cand aveam un pic de febra, eram mai pleostit un pic. Acum mai am nasul infundat. E o stare de gripa.

Fetele dorm, sunt ok, n-au trecut prin etape din astea dificile, au avut o tuse la inceput, dar acum e din ce in ce mai rara. Acum se joaca, sunt active, rastoarna casa cu susu-n jos. Din cate stiu, copiii fac forme usoare. Pot fi si cazuri grave, dar ne rugam la Dumnezeu sa fie bine”, a declarat Tavi Clonda la Antena Stars.

Cea mai grea parte a fost atunci cand Gabriela Cristea a fost nevoita sa stea departe de restul familiei. Micutele nu intelegeau de ce nu pot sa stea langa mamica lor. 

„Eu cred ca noi am avut toti de la inceput, de-aia ne-am izolat in casa. Din momentul in care am fost diagnosticata, ne-am inchis cu totii in casa, pe fete nu le-am mai dus la gradinita.

Eu am ramas fara gust si fara miros, Tavi, in schimb, le are pe-amandoua.

Nu au fost momente critice in modul de manifestare a bolii. Partea psihologica e, insa, foarte greu de gestionat in situatia asta. In prima zi cand m-am inchis in dormitor, Victoria a venit si a inceput sa bata la usa pentru ca nu intelegea de ce nu ies.

La patru ani, intelege pentru cinci minute, dar dupa cinci minute uita si o ia de la capat„, povesteste Gabriela.

Taguri Covid-19 copii Gabriela cristea fetite

Articole recomandate

Citeste si despre