Ce isi reproseaza Gabriela Cristea legat de relatia cu fiicele ei: "Este complicat!"

/ / Modificat: 2024-06-07
Ce isi reproseaza Gabriela Cristea legat de relatia cu fiicele ei:

 

Gabriela Cristea traverseaza o perioada aglomerata, gestionand diverse activitati profesionale, lucru care nu o multumeste in totalitate pe prezentatoarea TV. 

Intre gestionarea afacerilor sale si prezentarea emisiunii „Capriciile iubirii” de la Antena Stars, programul  incarcat al Gabrielei Cristea ii lasa mai putin timp pentru a fi alaturi de cele doua fiice ale sale, Victoria si Iris, pe care le are impreuna cu Tavi Clonda.

Recent, intr-o postare pe retelele de socializare, Gabriela Cristea a impartasit gandurile si ingrijorarile sale interioare.

„Ca totul sa mearga uns catre dezastru, am dus-o pe Victoria la scoala si m-am oprit sa o duc si pe Iris la gradinita si vreau sa va zic ca am stat 20 de minute sa o las la gradinita. Nu mai vrea, gata, s-a plictisit. Asteapta vacanta. A mai ramas putin pana pe 1 iunie si teoretic dupa 1 iunie nu mai functioneaza scoala si cu gradinita (pentru Victoria si Iris – n.r). Am stat cu ea 20 de minute timp in care ea a plans cu lacrimi de margaritare, efectiv ii tasneau lacrimile din ochi ca vrea sa ramana cu mine. 

Imi dau seama ca pe zi ce trece ar trebui sa petrec din ce in ce mai mult timp cu ele si din pacate nu pot pentru ca stiti ca programul meu este unul complicat. Inainte sa plec spre studio, o jumatate de ora am de petrecut cu ele. Am ajuns la concluzia ca nu stau suficient cu fetele si incerc sa ma gandesc daca nu cumva m-am transformat intr-o mama de weekend. Este complicat! Tot ce imi doresc este sa stau cu copiii mei”, a spus Gabriela Cristea.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea Gabriela cristea fetite

Articole recomandate

Citeste si despre