Cum se descurca Puya in calitate de tata. „Copiii mei nu au avut telefoane”

/ / Modificat: 2024-04-18
Cum se descurca Puya in calitate de tata. „Copiii mei nu au avut telefoane”

 

Puya si Melinda prefera o viata simpla si plina de bucurie alaturi de cele trei fiice ale lor. Recent, Puya a impartasit publicului experienta sa ca tata modern si modul in care s-a adaptat la nevoile si provocarile noii generatii. 

Indragitul artist de hip-hop a dezbatut despre dificultatile de a creste copiii intr-o era dominata de tehnologie si afectata de pandemie, exprimandu-si ingrijorarea fata de utilizarea excesiva a telefoanelor mobile in randul micutilor sai.

„Nu poti sa-ti faci copilul neadaptat, sa ii impui niste reguli de care societatea nu mai tine cont”, a spus Puya, in podcastul moderat de Damian Draghici.

„Foarte mult timp, copiii mei nu au avut telefoane. Pandemia le-a pus telefoanele in mana si aveam mereu discutia asta ca altii aveau si ele nu aveau si am zis sa o mai tin eu asa, pentru ca nu au ce sa discute cu aia (n.r. cu altii copii de varsta fetele lor)”, a continuat artistul.

„Trebuie sa faci un melanj intre principiile tale si cum e lumea de acum (...) Cred ca diferenta asta dintre generatii a existat mereu si din fericire, eu am fost lasat sa fac ce vreau si atunci nu pot sa fac eu acum pe smecherul. Totdeauna ma gandesc ce faceam eu la varsta lor si atunci ma calmez”, a adaugat Puya.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata copii Tata bun

Articole recomandate

Citeste si despre