Cum l-a facut Andreea Mantea pe fiul ei sa renunte la telefon. Cat timp are voie David la ecrane, pe zi

/ / Modificat: 2023-11-29
Cum l-a facut Andreea Mantea pe fiul ei sa renunte la telefon. Cat timp are voie David la ecrane, pe zi

Andreea Mantea este o mama singura si se straduieste sa ii dea fiului ei cea mai buna educatie. Atunci cand nu este pe platourile de filmare, vedeta petrece mult timp alaturi de baiatul ei, in varsta de 8 ani. La fel ca majoritatea parintilor din ziua de astazi, prezentatoarea TV are de-a face cu o multime de provocari atunci cand vine vorba despre fiul ei.

Intr-un interviu acordat recent pentru EGO.ro, Andreea Mantea a spus ca i-a impus limita de timp fiului ei, in ceea ce priveste tehnologia. David, care este elev in prezent, are voie doar doua ore pe zi la ecrane. Mama lui spune ca baiatul foloseste si tableta la scoala, astfel ca ii ramane putin timp pentru a se uita la televizor sau pentru a se juca. In ceea ce priveste telefonul, Andreea Mantea ii da acces limitat. David a avut in trecut propriul telefon, iar mama lui a decis ca nu este o idee buna, pentru ca petrecerea prea mult timp jucandu-se pe el.

Desi multi copii reactioneaza urat cand li se ia un obiect cu care s-au obisnuit, Andreea Mantea spune ca David nu s-a suparat cand a ramas fara telefon. Vedeta i-a explicat de ce este mai bine asa, iar baiatul a inteles.

„El nu are voie la ecrane foarte mult timp. Are voie 2 ore pe zi, iar la scoala umbla deja pe tableta, are de facut niste lucruri in ore. Ii mai ramane foarte putin timp! Atunci, la televizor mai rarut ca este mai dragut! El nu are telefon, cum sa aiba retele de socializare? El nu are nici telefon, a avut candva! A avut, am vazut ca nu are masura si am convenit amandoi, fara suparare, sa nu mai aiba. Chiar nu s-a suparat, s-a suparat mai mult din cauza unui joc pe care l-a inlocuit acum cu unul mai bun, pe calculator. Si aici tot la fel, mai rarut ca este mai dragut! Dar nu s-a suparat, a fost de acord cu mine!”, a spus Andreea Mantea, pentru sursa mentionata.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea mantea copil Andreea mantea

Articole recomandate

Citeste si despre