Andreea Mantea, pregatita sa ii predea stafeta fiului ei? "Se duce in regie, se duce la montaj"

/ / Modificat: 2024-01-31
Andreea Mantea, pregatita sa ii predea stafeta fiului ei?

 

Andreea Mantea isi imparte timpul intre platourile de filmare si casa. Vedeta este mama singura si incearca sa petreaca cat mai mult timp alaturi de fiul ei, David, si sa il indrume in ceea ce isi doreste sa faca.

Baiatul nu stie inca spre ce domeniu isi doreste sa se indrepte, insa mama lui este decisa sa il sustina in orice si-ar propune.

Prezentatoarea de la Kanal D nu exclude ca fiul ei sa ii calce pe urme si chiar este pregatita sa ii puna o vorba buna, daca David va dori sa urmeze o cariera in televiziune.

Baiatul a mers alaturi de mama sa de multe ori pe platourile de filmare, insa pana acum nu si-a exprimat dorinta de a avea o cariera in domeniu.

Nu se stie niciodata de unde sare iepurele, asa ca Andreea Mantea se pregateste sa il sustina, daca va fi cazul. 

"Are foarte multe aptitudini si nu zic asta pentru ca este fiul meu, dar chiar se pricepe la multe lucruri! Nu stiu ce o sa aleaga, spre ce o sa se indrepte exact! O sa vedem! Sunt si eu foarte curioasa! Nu! (n.r. nu i-a zis ca vrea sa ii calce pe urme) E foarte cerebral. Mi-a zis: 'E foarte frumos, e foarte interesant!' Eu sunt la televizor in fiecare zi. Cand vine la mine, se duce in regie, se plimba pe acolo, se duce la montaj, peste tot, a fost si la filmari pe teren! El stie ce e o limita de cadru, stie multe lucruri! Nu e foarte atras. Mi-a zis: 'Daca o sa vreau, stiu ca o sa ma sustii!' Adica, mi-a zis direct pe fata: 'Stiu ca o sa imi pui o pila!' Asa cred ca a vrut sa zica", a povestit Andreea Mantea, pentru EGO.ro.

Vedeta spune ca fiul ei are numeroase aptitudini si il incurajeaza sa descopere permanent ce ii place sa faca:

"E foarte bun la matematica, participa la tot felul de concursuri. Are anumite modalitati, il intreb cum a ajuns la rezultat, imi iau si calculatorul! Deseneaza foarte frumos, dar are mai multe! Nu mai zic!”

Fiul vedetei a jucat intr-un serial produs de Kanal D, insa mama lui nu crede ca este potrivit pentru o cariera in actorie.

In schimb, l-ar vedea descurcandu-se in televiziune, datorita spontaneitatii si carismei de care da dovada micutul David.

"Cred ca nu ar fi nevoie sa ii pun o pila! Cand a jucat in serialul 'Strada Sperantei' la Kanal D, nu prea am fost de acord, mi s-a parut ca este praf pe actorie, zero! Dar ma gandesc ca in televiziune ar fi foarte bun! Asa, ca mama lui! E original, are vorbele la el, este spontan!", a mai spus vedeta, in acelasi interviu.

 

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea mantea copil Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre