Andreea Mantea, mandra de fiul sau: "Sunt o femeie singura, cu un copil crescut exemplar. Muncesc non stop, gatesc trei feluri pe zi"

/ / Modificat: 2023-11-07
Andreea Mantea, mandra de fiul sau:

Andreea Mantea este o mamica tare mandra de fiul ei, pe care l-a crescut singura. Vedeta a facut recent marturisiri despre greutatile pe care le-a intampinat in viata de mamica, dar si cat de greu i-a fost sa il creasca de una singura pe micutul sau. 

In anul 2015, prezentatoarea TV s-a despartit de luptatorul de MMA Cristian Mitrea. Pe atunci, era insarcinata, insa a decis sa puna punct relatiei toxice pe care o avea cu acesta, intre cei doi existand numeroase conflicte. 

"Da, este foarte greu, dar este fantastic de frumos! Este...nu cred ca mai poate exista un lucru, sa mai vina, sa mai apara un lucru in viata mea care sa-mi ofere atat de multa implinire. Si acum eu am prostul obicei sa fumez, din cand in cand, dar ma ascund in baie.”, povestea Andreea Mantea, invitata in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

In ciuda tuturor greutatilor, Andreea Mantea a marturisit ca este foarte mandra de modul in care si-a crescut fiul, mai ales ca ea a trebuit sa se intoarca foarte devreme la munca. 

"Sunt o femeie singura, cu un copil crescut exemplar, e haios, este ironic, este foarte destept, ii place sa citeasca. Nu imi vine sa cred ca exista asa un copil la 7 ani. Eu singura am reusit sa fac asta. Mai am si job, am avut de cand l-am nascut. El avea o luna si jumatate de cand m-am intors la munca. Muncesc non stop, gatesc trei feluri pe zi. Pe langa asta, am nevoie si sa fiu femeie, am nevoie de timpul meu personal, eu cu mine, cu o carte, cu yoga. Sunt fericita, sunt bine", a dezvaluit Andreea Mantea. 

Cristian Mitrea a rupt orice legatura cu fiul sau 

Cristian Mitrea si Andreea Mantea nu si-au mai vorbit mult timp dupa despartire. Mai mult, luptatorul de MMA nu si-a vazut nici fiul ani buni, insa la un moment dat cei doi pareau ca au ingropat securea razboiului, iar Cristian Mitrea s-a apropiat de fiul sau. Din pacate insa, relatia apropiata nu a durat prea mult, caci David nu a mai vrut sa isi vada tatal. 

„Din pacate, nu am o relatie cu mama lui David, din nou. Au fost cativa ani in care am fost aproape de copil, dar acum iarasi suntem intr-o bezna totala. Stiti ca eu nu vorbesc despre viata mea personala, deci cam asta e tot legat de acest subiect', a declarat Cristi Mitrea pentru Fanatik.

Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Educatie copii Andreea mantea copil Andreea mantea copil

Articole recomandate

Citeste si despre