Cum gestioneaza Simona Gherghe certurile cu sotul, de cand sunt parinti: „Asta le spun si copiilor”

/ / Modificat: 2023-12-24
Cum gestioneaza Simona Gherghe certurile cu sotul, de cand sunt parinti: „Asta le spun si copiilor”

Simona Gherghe este casatorita de cativa ani buni cu Razvan Sandulescu, alaturi de care are doi copii, o fetita si un baiat. Cei doi au facut cununia civila cu putin timp inainte ca vedeta sa o nasca pe fiica lor, Ana, iar la scurt timp au devenit si parintii unui baietel.

Viata cu doi copii nu este deloc usoara, iar oboseala si tensiunea isi spun, de multe ori, cuvantul. La fel ca in multe cupluri, si in familia lor exista certuri, dupa cum a dezvaluit prezentatoarea de la Antena 1. Cel mai important este insa, spune Simona Gherghe, cum le gestioneaza.

Vedeta a fost invitata recent la podcastul Ilincai Vandici, unde a vorbit, printre altele, despre conflictele din familie. Prezentatoarea TV este de parere ca certurile sunt bune, atat timp cat oamenii invata ceva din ele si se incheie cu o impacare, cu atat mai mult daca asista si copiii.

„Ne certam. Am invatat ca cearta e sanatoasa cand se incheie in fata copiilor cu o impacare. Asta le spun si copiilor cand se mai bat. Si eu, si tati ne certam, dar nu e nevoie sa ne lovim. E normal sa existe idei diferite, sa vrem lucruri diferite. Ne spunem parerea, dar imediat ne regrupam. Cred ca dupa atatia ani de relatie, caci sunt 10-11 ani, am invatat sa ne calibram. Daca eu simt ca intind coarda, ma opresc. La fel si el. Simte unde este limita”, a  marturisit Simona Gherghe.

Cand petrece timp cu sotul ei

In orice familie in care exista copii, poate fi o adevarata provocare sa gasesti timp de petrecut cu partenerul de cuplu. Programul incarcat al amandurora este o piedica si pentru Simona Gherghe si sotul ei, insa reusesc sa se conecteze seara, dupa ce adorm copiii. Vedeta a mai povestit ca Ana si Vlad se culca devreme, astfel ca dupa ce ei dorm, mai are timp sa se uite la un film sau la un serial impreuna cu tatal copiilor.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Certuri cupluri Gestionare furie copii

Articole recomandate

Citeste si despre