Cum arata Denisa Flicea la doar noua zile dupa nastere. Sotia lui Flick a uimit pe toata lumea

/ / Modificat: 2022-07-04
Cum arata Denisa Flicea la doar noua zile dupa nastere. Sotia lui Flick a uimit pe toata lumea

Sotia lui Flick, Denisa, a uimit pe toata lumea cu silueta ei, la doar noua zile dupa nastere. Kilogramele parca au disparut prin minune, iar acum Denisa se poate mandri cu un abdomen perfect. Tanara arata senzational. 

„Ca nouă după nouă zile”, a scris Denisa Flicea în dreptul pozei respective.

Denisa a spus că nu s-a cântărit în perioada în care a fost însărcinată. A mâncat de toate, dar a fost atentă să-și asigure cantitățile potrivite.

Sincer, nu m-am cântărit, dar sunt foarte fericită de modul în care arăt. Pentru mine acest aspect este foarte important și mi-am dorit foarte mult să arăt în continuare așa cum m-a cunoscut soțul meu. Sunt aceeași femeie, plus o burtică, unde acum locuiește copilul nostru. Nu este un regim special, ca produse și preparate alimentare mănânc aceleași lucruri pe care le-am mâncat și înainte de sarcină, medicul meu nu mi-a pus restricții.

Însă nu am mers pe metoda tradițională „mănânc cât pentru doi, din contră, am redus cantitatea și am eliminat o masă. Adică am avut mereu grijă să mă hrănesc sănătos, dar în același timp să îmi păstrez silueta”, a declarat Denisa Filcea, potrivit Viva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Silueta dupa nastere

Articole recomandate

Citeste si despre