Cum a reactionat Andreea Balan cand a aflat ca Victor Cornea are un fiu: "A fost unul dintre punctele decisive"

/ / Modificat: 2023-12-19
Cum a reactionat Andreea Balan cand a aflat ca Victor Cornea are un fiu:

Andreea Balan pare ca si-a gasit in sfarsit linistea si marea iubire dupa divortul dureros de George Burcea. De cateva luni, artista radiaza de fericire si spune ca este in sfarsit o femeie implinita.

Artista iubeste din nou si iubitul sau are o relatie apropiata si cu fetitele artistei. Recent, vedeta a vorbit deschis despre noua ei relatie si a povestit despre momentul in care a aflat ca Victor are si el un fiu. 

Vestea ca Victor Cornea are un fiu a suprins pe toata lumea 

In momentul in care s-a aflat public ca Victor Cornea are un fiu, toata lumea a fost surprinsa. Andreea Balan a marturisit insa ca tenismenul nu i-a ascuns faptul ca este tatal unui baiat in varsta de 10 ani. Acesta i-a spus adevarul inca de la prima intalnire, iar acest lucru a contat enorm pentru artista. 

„Eu tot timpul spuneam, inainte sa fiu cu Victor, ca cine va fi cu mine va primi iubire de trei ori, de la mine si de la fetitele mele. Fetitele mele, inconstient, au incredere in alegerile mele si, daca eu aleg sa fiu cu un barbat si sa-l iubesc, evident ca si ele il vor iubi. Victor s-a integrat foarte bine, pentru ca si el are foarte multa iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte bland, foarte bun si, avand un baietel, stie exact cum sa se poarte, cu rabdare, cu empatie.

Ella si Clara aveau nevoie de o figura masculina, mai ales ca tatal lor este plecat in America, il vad destul de rar, si atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu aceasta figura paterna. Suntem o familie jucausa si numai nazbatii facem”, a spus Andreea Balan la Antena Stars.

Mai mult, Andreea Balan a marturisit ca a contat foarte mult pentru ea faptul ca Victor este deja tata. Acest lucru i-a oferit si mai multa incredere in el in momentul in care au inceput relatia. 

„Sper sa fie si el (n. red. de sarbatori). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne intelegem foarte bine. Faptul ca Victor are un baietel, un copil, a contat foarte mult ca eu sa-mi doresc aceasta relatie pentru ca era un factor important ca barbatul cu care urma sa-mi intemeiez o familie, eu avand doi copii, era important sa aiba un copil, sa nu se mai puna problema de un alt copil.

Faptul ca Victor mi-a spus de la prima intalnire ca are un baietel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori sa avem o relatie”, a mai spus artista.

  • Surse: antenastars.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Vedete copii Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre