Cum a aflat Diana Dumitrescu ca este insarcinata. "Nu stiam daca sa ma bucur sau nu"

/ / Modificat: 2019-03-19
Cum a aflat Diana Dumitrescu ca este insarcinata.

Diana Dumitrescu traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa. Vedeta si-a indeplinit cel mai mare vis al sau, acela de a avea un copil.

La 35 de ani, Diana Dumitrescu este insarcinata in 3 luni. Aceasta a povestit ca urma sa apeleze la fertilizarea in vitro pentru a fi mama, dar s-a intamplat pe cale naturala si a aflat ca va avea un copil in timpul unei vacante.

"Imi propusesem anul acesta sa calatoresc. Mi-am propus sa fac 12 city break-uri si am zis ca in fiecare luna sa luam cate unul. Am facut doua pana acum, urmeaza si al treilea, dar nu stiu cate o sa fac, pentru ca 12 sigur nu mai este posibil", a marturisit Diana Dumitrescu, la emisiunea "Rai Da Buni". Actrita a dezvaluit si cum a aflat ca este insarcinata, in timpul primului city break. "Aveam stari de somnolenta si atat. Am vazut ca nu se intampla ce se intampla lunar la fiecare femeie si parca nu voiam sa-mi cumpar un test de sarcina, dar ce sa vezi...Am iesit cu testul din baie si ma uitam la el si Alin m-a intrebat ce e. Nu stiam, sa ma bucur, sa nu ma bucur, sa fie fals. Am mai facut unul a doua zi dimineata si ce sa vezi?! Era la fel! Nu ne-am bucurat pana nu am facut testul de sange si testul Beta HCG si de abia dupa ce am primit confirmarea medicului ne-am bucurat", a mai povestit Diana Dumitrescu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diana dumitrescu Diana dumitrescu insarcinata

Articole recomandate

Citeste si despre