Diana Dumitrescu si-a botezat baietelul. Ce tinuta a purtat mamica

/ / Modificat: 2019-11-11
Diana Dumitrescu si-a botezat baietelul. Ce tinuta a purtat mamica

Diana Dumitrescu este mai fericita ca oricand. Sambata, 9 noiembrie, si-a crestinat baietelul, Carol Anton. Evenimentul a fost unul restrans, sarbatorit alaturi de familie si prietenii apropiati la un restaurant de fite din Capitala. 

Nasii micutului au fost un prieten foarte bun al sotului actritei si matusa baietelului. Printre invitati s-a aflat si Catalin Botezatu, bun prieten cu mamica. 

Diana Dumitrecu a purtat o rochie neagra cu alb, lejera, care i-a permis sa danseze toata noaptea.

Mesaj de multumire pentru invitati

Diana Dumitrescu a postat un mesaj de multumire pe retelele sociale, dupa botezul copilului sau, in care le este recunoscatoare tuturor pentru momentele fericite de la petrecere.

diana dumitrescu

"Fericirea se traieste mereu in familie! Multumesc tuturor membrilor familiei noastre, de sange sau nu, pentru prezenta, pentru distractie, pentru dansuri, pentru urarile minunate catre Carol Anton, pentru ca existati in vietile noastre! ❤️'', a scris Diana Dumitrescu pe Instagram.

Diana Dumitrescu s-a chinuit timp de 10 ani sa ramana insarcinata. Cand hotarase impreuna cu sotul sau sa apeleze la inseminarea in vitro a aflat ca va deveni mamica, chiar in timpul unei vacante. 

Diana Dumitrescu a nascut la inceputul lunii septembrie, insa a ales sa dea marea veste pe data de 15 septembrie, exact in ziua in care aniversa cu sotul sau un an de la cununia civila.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diana dumitrescu Botez Diana dumitrescu baietel

Articole recomandate

Citeste si despre