Cine este Mike, iubitul Iuliei Albu. Acesta si-a cerut iertare public pentru comportamentul pe care l-a avut la America Express 2023

/ / Modificat: 2023-10-26
Cine este Mike, iubitul Iuliei Albu. Acesta si-a cerut iertare public pentru comportamentul pe care l-a avut la America Express 2023

Iulia Albu si iubitul ei, Mihai Alexandru (Mike), formeaza un cuplu de mai bine de 5 ani, dar si una dintre cele noua echipe de vedete care au acceptat aventura din America Express 2023. Relatia celor doi a ajuns in atentia publicului, dupa ce Mike a avut cateva izbucniri nervoase in timpul reality show-ului. Dupa difuzarea primelor episoade din America Express, telespectatorii i-au sarit “in cap” lui Mike, pe care il acuza ca o umileste pe Iulia Albu la fiecare pas.

Criticul de moda a recunoscut, pentru Cancan.ro, ca iubitul sau a fost agresiv la filmari si a marturisit ca dupa intoarcerea in Romania, i-a facut bagajele si i le-a pus la usa.

„Noi eram aproape despartiti inainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii in el. Dar dupa i-au iesit. Dupa ce ne-am intors, am fost despartiti o luna jumatate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi.

Acum suntem bine. Pentru ca ne iubim foarte mult si ne-am dat seama ca nu putem trai unul fara celalalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am intors foarte suparata. Pentru ca m-a facut sa ma simt prost. Am locuit apoi fiecare in alta casa, complet separati. Ceea ce se intampla in multe cupluri. Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam sa ne impacam. Eu sunt o persoana perfectionista si-mi doresc sa fac lucrurile foarte bine.

El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un esec, cand vede ca lucrurile merg prost, nu are intotdeauna metoda potrivita pentru a le face sa mearga bine. Dar asa suntem noi, un cuplu adevarat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca altii, doar de dragul audientei.

Si acum, daca ar mai fi sa merg, tot cu el m-as duce. In toate relatiile exista probleme si-ti dai seama ca lucrurile mai pot merge doar intr-un singur fel. Si daca ambii parteneri sunt de acord sa lase de la ei sa mearga, atunci va fi OK”, a marturisit Iulia Albu.

Iubitul Iuliei Albu si-a cerut iertare pentru cum s-a comportat in America Express 2023

Mike si-a cerut iertare public pentru felul in care s-a comportat cu Iulia Albu, la America Express. El spune ca, sub presiune, nu a constientizat ca si-a ranit partenera cu vorbele aruncate la nervi si ca a fost una dintre marile greseli pe care le-a putut face fata de aceasta.

"Dragii mei, in primul rand vreau sa imi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut in timpul filmarilor America Express. Nu voi da explicatii pentru ca nici mie nu imi este clar ce s-a intamplat cu mine si cum am ajuns sa ranesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. Ceea ce s-a intamplat a fost greseala vietii mele, greseala pe care am constientizat-o la adevarata gravitate abia dupa intoarcerea in tara. Aveti dreptate, nu merit empatia voastra, pentru ce s-a intamplat. Tot ce pot face este sa fiu recunoscator pentru sansa care mi-a fost data, pentru ca, realist vorbind, nu cred ca o merit. Aveti grija de voi si de cei dragi si nu faceti ce am facut eu", a transmis iubitul Iuliei Albu.

Cu ce se ocupa iubitul Iuliei Albu

Putine lucruri se stiu despre Mike, insa sub presiunea fanilor, dar si a curiosilor, intr-un final, Iulia Albu a dezvaluit cu ce se ocupa iubitul ei si ce meserie are.

„A studiat vioara la Londra. A plecat la varsta de 13 ani cu bursa. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umar, a trebuit sa renunte la aceasta pasiune si a lucrat foarte mult in publicitate si marketing.", a marturisit Iulia Albu.

Mike a mai povestit ca intre el si Iulia nu a fost dragoste la prima vedere, ci mai degraba "ura la prima vedere":

„Ne-a facut cunostinta o prietena. A fost un blind date, practic”, a precizat Iulia. „A venit ea in vizita, eu locuiam la Londra. Ca s-o impresionez, am dus-o intr-un castel. Si, la un moment dat, am decis sa facem sport. Bineinteles ca s-a echipat, era de sus pana jos toate firmele de sport. Am alergat trei metri si a spus: «Au, au! Mi-am facut ceva la un muschi». Eu, bineinteles, ca am crezut-o initial, dar era vrajeala.

A fost ura la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine imbracat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeasi parere despre mine. Dupa 5 minute, era sa ne incaieram. Era si prietena noastra la masa, ne-am despartit amiabil si ne-am auzit din nou dupa doua luni, cand el m-a sunat si a spus: «Buna, sunt Mike. M-am gandit ca ar fi o idee buna sa ne vedem». Si m-am gandit: «OK»“, a spus Mike, in emisiunea iUmor.

  • Surse: viva.ro, okmagazine.ro, cancan.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Iulia albu

Articole recomandate

Citeste si despre