Cel mai important sfat pe care i l-a dat Monica Anghel fiului ei de 13 ani

/ / Modificat: 2023-06-22
Cel mai important sfat pe care i l-a dat Monica Anghel fiului ei de 13 ani

Monica Anghel este o artista de succes, dar si o mama implinita. Cantareata are un fiu in varsta de 13 ani, in a carui educatie se implica foarte mult. Artista este foarte mandra de baiatul ei si vorbeste despre el de cate ori are ocazia. Chiar daca nu a implinit inca 13 ani, Aviv este foarte implicat in activitatile pe care le face si reuseste sa jongleze cu toate, in ciuda programului incarcat.

Intr-un interviu acordat recent, Monica Anghel a declarat ca baiatul ei face foarte mult sport, merge la inot si la echitatie, dar are si activitati care au legatura cu lumea artistica. Aviv studiaza chitara, pianul si face cursuri de actorie, iar mama lui crede ca este important sa faca lucruri din toate domeniile, pentru a reusi sa isi dea seama ce il atrage cel mai mult.

Sfatul pretios al Monicai Anghel pentru fiul ei

Chiar daca are doar 13 ani, mama lui a vorbit deja cu baiatul despre cariera si i-a dat un sfat extrem de important. Monica Anghel i-a spus fiului ei ca, indiferent ce meserie ar alege, trebuie sa munceasca pentru a fi cel mai bun in ceea ce face. Indiferent ca va alege o cariera in domeniul artistic, precum mama lui, sau ca se va indrepta catre cu totul alte meserii, Aviv a fost sfatuit de mama lui sa puna pasiune in ceea ce alege sa faca.

Monica Anghel spunea, intr-un interviu pentru EGO.ro, ca nu isi doreste sa influenteze alegerile pe care le va face fiul ei in viata. Indiferent ce isi va dori sa faca, artista spune ca il va sustine necondidionat si ca tot ce conteaza pentru ea este ca baiatul sa fie sanatos si fericit cu alegerile sale.

„Eu atat i-am spus: Mama, indiferent de ce profesie o sa vrei sa ai, sa iti doresti sa fii cel mai bun! Sa faci cu placere ce o sa faci! Daca vrei sa fii maturator de strada, trebuie sa fii cel mai bun! Daca vrei sa fii tamplar, trebuie sa fii cel mai bun tamplar! Daca vrei sa fii profesor, trebuie sa fii cel mai bun profesor! Eu nu ii spun copilului meu: Trebuie sa faci asta, trebuie sa inveti asta, in viata trebuie sa fii asa. Nu! Eu vreau sa fie sanatos, fericit, echilibrat. Asta mi se pare cel mai important”, a spus vedeta, pentru sursa mentionata.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Cariera si copil

Articole recomandate

Citeste si despre