Ce spune sotul Andreei Balan despre mutarea artistei la un alt spital

/ / Modificat: 2019-03-05
Ce spune sotul Andreei Balan despre mutarea artistei la un alt spital

Dupa ce au aparut zvonuri conform carora Andreea Balan ar urma sa fie mutata de la spitalul unde a nascut si a suferit un stop cardio-respirator, sotul acesteia a tinut sa lamureasca situatia.

Acesta a spus ca artista are parte de cea mai buna ingrijire.

"In urma zvonurilor lansate in ultimele ore, doresc sa infirm public intentia familiei de a o transfera pe Andreea de la spitalul unde a nascut, unde este in continuare internata si se bucura de cea mai buna ingrijire. Facem un apel pe aceasta cale celor care o pretuiesc, sa ne respecte dorinta de intimitate si sa nu puna presiune pe noi. Multumim tuturor celor care au un gand bun si ne sunt alaturi!", a declarat George Burcea pentru spynews.ro.

Ce spun medicii

Doctorii au explicat ca Andreea Balan este expusa riscurilor in continuare si va ramane sub atenta supraveghere a echipei medicale, in urmatoarele zile. Dar starea sa s-a ameliorat.

"E greu de spus acum cat trebuie sa ramana internata. In cateva zile se vor stabili prioritatile dumneaiei si atunci se va sti. In functie de motivul in care se instaleaza stopul cardio-respirator, evident ca efectele variaza", a precizat un reprezentant al spitalului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan a nascut Andreea balan complicatii nastere

Articole recomandate

Citeste si despre