Ce spune Anca Serea despre al saptelea copil. Vedeta, mai sincera ca niciodata

/ / Modificat: 2023-07-21
Ce spune Anca Serea despre al saptelea copil. Vedeta, mai sincera ca niciodata

Anca Serea este mama a 6 copii, care fac ca fiecare zi din viata ei sa fie o provocare. Chiar daca cei mai mari dintre ei sunt deja adolescenti si se descurca pe cont propriu, ceilalti 4 au varste mici si sunt dependenti de mama lor. Fosta prezentatoare TV nu a facut un secret din faptul ca uneori este dificil sa aiba grija de toti, insa gaseste intotdeauna puterea si energia de a merge mai departe.

Cu toate ca are deja 6 copii, Anca Serea primeste frecvent intrebarea despre al saptelea. Multi au fost curiosi sa afle, de-a lungul timpului, daca vedeta si sotul ei, Adi Sina, isi mai doresc inca un copil. Anca Serea a raspuns, in diferite ocazii, la aceasta intrebare, dar continua sa o primeasca frecvent. Ea a fost recent invitata in podcastul Oanei Andoni, „Cafea cu visuri”, unde a vorbit despre vacantele cu cei 6 copii, dar si despre provocarile din viata de mama.

Gazda podcastului nu a ocolit nici intrebarea cu privire la un alt copil si a vrut sa stie daca Anca Serea se mai gandeste sa devina mama inca o data.

„Ooo, complicata intrebare! Sa stii ca da, sa stii ca m-am gandit si la al saptelea. Adi este... lui i-ar placea mai mult, este foarte hotarat si are toate gandurile si actiunile indreptate catre acest fapt. Insa eu am avut, din pacate, niste probleme de sanatate destul de grave si cumva punand in balanta asa, am zis ca nu. Exista un risc pentru ca eu am avut o anemie severa si a trebuit sa fac transfuzie de sange (...) Niciodata sa nu spui niciodata!”, a povestit Anca Serea.

Vedeta are 6 copii, 2 din prima casatorie si 4 impreuna cu Adrian Sina. David, cel mai mare dintre copiii ei, are 21 de ani, iar Leah, mezina familiei, are doar 3 ani. Baiatul cel mare al vedetei este student in Olanda in prezent. 

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca sana serea copii Copii

Articole recomandate

Citeste si despre