Ce spune Adela Popescu despre al patrulea copil: „Daca am sti sigur 100% ca e fetita...”

/ / Modificat: 2023-04-02
Ce spune Adela Popescu despre al patrulea copil: „Daca am sti sigur 100% ca e fetita...”

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu de aproximativ un deceniu si au impreuna trei baieti. Cei doi se mandresc cu familia lor numeroasa, insa recunosc ca sunt si multe momente dificile, diferenta de varsta dintre copii fiind foarte mica. Multi s-au gandit ca, dupa trei baieti, cuplul si-ar putea dori si o fetita.

Invitata recent in podcastul „Cafea cu visuri”, moderat de prezentatoarea Pro TV Oana Andoni, Adela Popescu a facut o serie de dezvaluiri interesante. Vedeta a vorbit despre cariera, despre vacante, dar si despre viata cu trei copii si posibilitatea de a-l avea si pe al patrulea.

„Am avut o discuție pe tema asta”

Actrita recunoaste ca ea si sotul ei, Radu Valcan, au discutat, la un moment dat, ipotetic, despre ideea de a mai avea inca un copil.

„Am avut o singura discutie pe tema asta, dar a trecut repede. Intrebarea a fost pusa asa: daca am sti sigur 100% ca al patrulea e fetita, ne-am baga? Am avut asa, trei secunde de gandire si am zis NU! Si el a zis: nu, nu, uita discutia asta!”, a marturisit Adela Popescu in podcast.

Cat de mare e diferenta de la doi la trei copii

Adela Popescu a povestit ca trecerea de la doi la trei copii presupune foarte multe schimbari de natura logistica. Desi din punct de vedere emotional este mai usor, pentru ca ai deja experienta si stii la ce sa te astepti, pe alte planuri se schimba multe alte lucruri. De exemplu, Adela Popescu si Radu Valcan au avut nevoie de o masina mai mare, pentru a putea pune in spate trei scaune de copii. Asa au ajuns sa cumpere un mini-van, cu care pleaca atunci cand calatoresc impreuna cu copiii.

Daca atunci cand aveau doi copii se descurcau cu brio ei doi si bunicii, venirea pe lume a lui Adrian, cel de-al treilea baietel al lor, a necesitat mai multa organizare. Astfel, Adela si Radu au apelat la o bona interna, din Filipine, care locuieste non-stop cu ei in casa si ii ajuta cu cei mici. Bona i-a insotit si in vacantele prelungite in care au fost plecati anul trecut cu copiii: cea din Republica Dominicana, unde Adela a filmat mai bine de doua luni, si cea din Thailanda, unde Radu a avut filmari, iar dupa incheierea lor si-a adus si familia si au petrecut sfarsitul de an acolo.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii Adela popescu

Articole recomandate

Citeste si despre