Ce patea fiica Gabrielei Cristea la gradinita. Nu a avut curaj sa ii spuna mamei sale, i-a povestit unei vecine: "Supusa unui abuz emotional"

/ / Modificat: 2024-04-09
Ce patea fiica Gabrielei Cristea la gradinita. Nu a avut curaj sa ii spuna mamei sale, i-a povestit unei vecine:

 

Gabriela Cristea a povestit ca fiica sa Iris a trecut prin momente extrem de dificile la gradinita, fara ca ea sa stie macar. Micuta nu a avut initial curaj sa ii spuna mamei sale prin ce trecea, insa i-a povestit la un moment dat unei vecine. 

Femeia a mers direct la Gabriela Cristea si i-a povestit detalii halucinante. Vedeta a luat imediat masuri. Din cele povestite de sotia lui Tavi Clonda, micuta a trecut printr-un abuz emotional, din cauza comportamentului unei educatoare. 

„Am trecut printr-un moment emotional foarte grav cu Iris. Nu am vorbit niciodata despre chestia asta. Iris a fost supusa unui abuz emotional, ca sa zic asa, din partea unei educatoare, care n-a inteles ca educatia unui copil se face cu vorba buna. (…)

Muscatul este o forma prin care copiii se exprima in momentul in care nu stiu sa spuna cu subiect si predicat anumite lucruri sau sa ceara, ori au niste sentimente pe care nu pot sa le exprime altfel si facea asta si dupa ce depasise varsta de 3 ani si a facut pana la un moment dat si a fost pedepsita de catre educatoare, a strans-o de mana si a certat-o. Ma rog, il muscase foarte tare pe un baietel. Mai mult decat atat, mama acelui baietel a considerat de cuviinta ca ar trebui sa vina si sa o apostrofeze pe fiica mea in conditiile in care ea nu era de fata cu niciun pedagog sau tutore de drept”, si-a inceput mesajul Gabriela Cristea.

Cu ce probleme s-a confruntat micuta Iris

"Atunci am zis ca mut muntii, nu stiam de ce un copil care canta, dansa, era vesel, devenise introvertit. Am crezut ca am gresit noi. Nici macar nu a indraznit sa ne zica noua, pentru ca noi discutam cu asa numitul pedagog si probabil credea ca suntem intr-o cardasie si nici fata de noi nu a reusit sa se deschida.

Am incercat sa descopar si, din fericire, avem o vecina si ei i s-a destainuit. De acolo, lucrurile au fost simple, eu am stiut ce sa o intreb ca ea sa se deschida. Am taiat instantaneu intalnirile dintre ea si persoana respectiva si lucrurile s-au rezolvat, inclusiv partea de muscaturi.(…) E foarte greu sa descoperi ca al tau copil tau a avut parte de astfel de situatii. Din pacate, bullyingul e prezent destul de mult si nu doar din partea copiilor, ci si a adultilor”, a mai spus Gabriela Cristea.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Bullying copii Gradinita copii

Articole recomandate

Citeste si despre