Ce note au luat fiicele lui Mihai Morar la Evaluarea Nationala

/ / Modificat: 2023-06-30
Ce note au luat fiicele lui Mihai Morar la Evaluarea Nationala

Mihai Morar s-a numarat printre parintii celebri din Romania care au trecut prin emotiile examenelor in acest an. Fiicele sale mai mari, Mara si Cezara, au sustinut Evaluarea Nationala.

Realizatorul de radio este cum nu se poate mai mandru de gemenele sale. Constiincioase din cale afara, Mara si Cezara au incheiat cu brio ciclul gimnazial, cu note foarte bune la Evaluarea Nationala 2023. Mihai Morar a tinut, evident, sa se laude cu rezultatele fetelor la primul examen important din viata lor.

Acestaa anuntat ca Mara a obtinut media 9,60 la Evaluare Nationala, in timp ce Cezara a luat 9,77.

„Mandru de ele! Munca lor, cinstea lor, credinta lor. Si bucuria noastra nemarginita. Nu-i fericire mai mare pentru un parinte decat sa-si vada copiii crescand mai buni decat el. Iar valoarea lor e mai mare decat Evaluarea!”, a scris Mihai Morar pe retelele de socializare.

Cum era de asteptat, fanii acestuia au reactionat in numar mare, felicitandu-l pentru reusita fetelor, dar si pentru felul in care le-a crescut si le-a insuflat dorinta de a invata.

Mihai Morar este casatorit de mai bine de 16 ani cu Gabriela si, impreuna au trei fetite: gemenele Mara si Cezara, in varsta de 15 ani, si Roua, in varsta de 4 ani.

CITESTE SI: Mihai Morar, prima oara la radio cu fetita lui. Cat de adorabila e Roua si ce a raspuns la intrebarea „Cat castiga tati?”

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Evaluarea nationala Examene nationale

Articole recomandate

Citeste si despre