Ce mare actor american poate deveni nasul copilului Printului Harry

/ / Modificat: 2018-12-01
Ce mare actor american poate deveni nasul copilului Printului Harry

Jurnalistii de la dailymail.co.uk au dezvaluit cine ar putea fi nasii bebelusului ducilor de Suxxes.
Celebrul actor american George Clooney (57 de ani), alaturi de sotia sa, Amal Clooney (40 de ani) ar putea fi nasii primului copil al prinţului Harry al Marii Britanii si al lui Megha Markle, care se va naste in primavara anului 2019.

Informatia a fost furnizata de Ben Breslin, varul lui George Clooney. Dar cum o informatie se verifica din trei surse inainte de a fi publicata, alti jurnalisti sustin ca George le-ar fi  spus catorva prieteni ca are puternicul sentiment ca i se va cere sa fie nas.

Se pare ca motivul apropierii dintre el si printul Harry il reprezinta o prietenie veche de cativa ani dintre Amal Clooney si Meghan. De altfel, sotii Clooney s-au numarat printre invitatii de seama la nunta ducilor de Sussex, care a avut loc anul acesta, pe 19 mai.

Printul George, nepotul lui Harry, are 7 nasi

In ceea ce priveste copiii printului William, acestia au mai multi nasi. Astfel, micutul George are sapte nasi, printesa Charlotte are cinci, iar mezinul Louis are sase, alesi dintre prietenii ducilor de Cambridge.
Pe 15 octombrie, palatul Kensington a anuntat ca ducesa Meghan de Sussex, in varsta de 37 de ani, este insarcinata, copilul fiind al saptelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naste in primavara lui 2019.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copilul lui meghan markle Nas

Articole recomandate

Citeste si despre