Cat va costa nasterea lui Meghan Markle

/ / Modificat: 2018-12-07
Cat va costa nasterea lui Meghan Markle

Meghan Markle si printul Harry vor deveni parinti in primavara anului viitor. Ducesa de Sussex ar putea naste acasa sau poate alege spitalul St. Mary, unde a nascut soacra sa, Lady Diana, dar si cumnata sa, Ducesa de Cambridge.

Cat costa nasterea la spitalul St. Mary

Costurile, insa, nu sunt deloc de neglijat. Pentru o camera standard, un pachet pentru o noapte costa 5.900 de lire sterline, iar la fiecare noapte suplimentara se adauga 1.175 de lire. Iar daca nasterea se produce prin cezariana, acest pret creste pana la 7.435 de lire sterline pentru o singura noapte.

Daca pacienta doreste ceva mai mult lux, pretul unei camere se ridica la 6.275 de lire sterline, iar daca alege operatia de cezarina pretul va fi de 7,810 £, iar fiecare noapte petrecuta in spital dupa nastere costa 1.550 £.

Aripa privata a Spitalului St Mary functioneaza inca din anul 1937 si aici au venit pe lume multi dintre copiii familiei regale britanice.

Printul William, nascut in 1982, a fost primul mostenitor al tronului britanic care a venit pe lume intr-un spital. La fel s-a intamplat si cu Harry, nascut doi ani mai tarziu, in 1984 si botezat asa dupa un membru al consiliului de conducere al spitalului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Meghan markle sarcina Copilul lui meghan markle

Articole recomandate

Citeste si despre