Ce i-a spus Andreea Balan fiicei sale mai mari despre despartirea de George Burcea

/ / Modificat: 2020-05-25
Ce i-a spus Andreea Balan fiicei sale mai mari despre despartirea de George Burcea

Andreea Balan si George Burcea au decis sa mearga pe drumuri separate. Ei au anuntat despartirea in februarie, la doar sase luni dupa nunta.

Artista a depus actele de divort si asteapta sa se prezinte in instanta pentru a pune punct mariajului. Dupa ce George Burcea a parasit domiciliul conjugal, cele doua fetite ale cuplului, Ella (3 ani) si Clara (1 an) au ramas in grija cantaretei.

Andreea Balan: "Ea stie ca tati lucreaza"

Andreea Balan a dezvaluit cum i-a explicat fiicei sale mai mari ca tatal ei nu mai locuieste in aceesi casa si vine doar in vizita.

"M-ati intrebat cum reactioneaza Ella sau daca ea stie de despartirea noastra. Ei bine, un copil, la trei ani, nu intelege si nu prea pricepe ce inseamna un divort. Ea stie ca tati vine din cand in cand, ca tati lucreaza.

Copiii nu au notiunea timpului, nu stiu ce inseamna o zi, un minut, o ora sau o saptamana. Pentru ei, timpul trece altfe. Le ofer fetitelor tot felul de activitati, le ajut sa treaca peste aceasta perioada," le-a marturisit Andreea Balan fanilor pe canalul sau de YouTube.

De ce s-a despartit George Burcea de Andreea Balan

Se pare ca Andreea Balan nu avea incredere in proiectele in care sotul sau isi dorea sa se implice. Ba mai mult, l-ar fi amenintat ca, fara numele ei, va redeveni un nimeni.

"El a investit toti banii castigati intr-o casa de productie si intr-o afacere mica, alaturi de un bun prieten. In acea perioada, in care facea planuri, George ii cerea in permanenta Andreei sfaturi, insa de fiecare data s-a lovit de pesimismul Andreei, careia nu ii convenea ca el sa faca nimic care sa nu aiba legatura cu ea. Nu voia ca el sa se dezvolte de unul singur. Nu il sprijinea deloc, din contra, ii inducea stari de nesiguranta. Cel putin asa a resimtit el tot negativismul ei. Tot timpul ii spunea ca afacerea nu va functiona, ca e o pierdere de timp si de bani si ca mai bine s-ar concentra pe proiectele comune, precum vlogging-ul. Mai mult, Andreea l-a amenintat ca il va distruge, ca el nu e nimic fara ea. Desigur, asta se intampla atunci cand au inceput scandalurile intre ei," a declarat un prieten al lui George Burcea, potrivit Wowbiz.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan George burcea

Articole recomandate

Citeste si despre