Ce familie frumoasa are prezentatorul TV Cosmin Stan

/ / Modificat: 2020-12-17
Ce familie frumoasa are prezentatorul TV Cosmin Stan

Cosmin Stan, 42 de ani, prezentatorul stirilor matinale de la Pro TV, are o familie superba. Este foarte mandru de cei doi copii ai sai, Mark si Maia, dar se lauda si cu sotia sa, Oana, despre care spune ca este foarte blanda si l-a sprijinit mereu.

Invitat in cadrul emisiunii "Vorbeste Lumea", Cosmin Stan a vorbit despre cei doi copii ai sai, despre viata de familie, dar si despre planurile de sarbatori.

"Nu ne-am facut planuri pentru Craciun, am spus ca mai bine suntem precauti si vom sta acasa intr-un cerc foarte restrans. Anul acesta suntem mai putini. Sigur o sa fac un gratar, imi place si ma pricep, iar restul vom primi de la mamele noastre", a dezvaluit prezentatorul de stiri.

Cosmin Stan familie

Maia a cerut jucarii: o gaina de plus, un ren de plus, un papagal de plus, o tastatura pentru tableta", a povestit Cosmin despre dorintele de Craciun ale mezinei Maia. "Eu am cerut un laptop noi pentru scoala online si pentru jocuri", a spus si Mark despre ceea ce isi doreste de la Mos Craciun.

Cosmin Stan, un tatic implinit si spune despre copiii sai ca sunt echilibrati si pasionati de calatorii

”Mark, de 10 ani, si Maia, de 6 ani, sunt echilibrati, plini de viata si dornici intotdeauna de aventura. Pentru ca i-am luat cu noi peste tot inca de cand s-au nascut, sunt la randul lor mari iubitori de calatorii asa ca asteapta cu sufletul la gura orice plecare cu avionul", ne-a marturisit Cosmin Stan.

Cosmin Stan familie

Iar pentru sotia lui, Oana, are numai cuvinte de lauda: “Oana, sotia mea, e cea mai blanda si intelegatoare persoana din lume, fara de care nu as fi putut trece peste niste momente extrem de dificile din ultimii 10 ani. A fost cu adevarat langa mine la bine si la greu si cred ca asta ne-a unit si mai tare. In plus, este cea mai buna mama din lume! Ii plac foarte mult calatoriile si incercam sa facem asta cat mai des, sa plecam sa vedem locuri noi. Ii plac filmele, ii place sa se relaxeze in gradina la soare, ii place sa faca sport”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Familie copii

Articole recomandate

Citeste si despre