Ce familie frumoasa are Marius Damian, povestitorul de la America Express. Sotia lui ii este colega de scena

/ / Modificat: 2023-11-08
Ce familie frumoasa are Marius Damian, povestitorul de la America Express. Sotia lui ii este colega de scena

Marius Damian, povestitorul de la America Express, este actor de profesie si are o cultura generala exceptionala. Sotia lui ii este colega de scena la Teatrul Odeon, iar impreuna au trei copii superbi: Radu, Ilia si Mina.

Marius are 44 de ani si s-a nascut la Focsani. Este actor de teatru si film,scenarist, dramaturg, caricaturist si membru al Academiei Popas. A absolvit Liceul Militar din Campulung Muscel si Facultatea de Arta Teatrala din Targu Mures in 2003. A fost actor la Teatrul „Iosif Vulcan” din Oradea (2003-2005), iar din 2009 este angajat la Teatrul Odeon Bucuresti, tot acolo unde lucreaza si sotia sa, actrita Antoaneta Zaharia (49 de ani).

Marius Damian este fascinat de familia lui 

Intr-un interviu acordat publicatiei Adevarul in urma cu doi ani, Marius a vorbit extrem de frumos despre cei trei copii ai sai. 

„E o familie in care fiecare mai are de invatat cate ceva de la celalalt. Radu, fiind mai mare, deja s-a asezat pe o directie, a artelor frumoase, si il urmarim ceva mai detasati, caci pubertatea are nevoie de un spatiu de cautare. Ilia si Mina sunt doua fete nazdravane, energice si pline de initiative care, si cand esti praf cu oboseala, e bine sa le tii sub observatie, caci se pot lasa, inca, cu pereti pictati cu uleiurile lui tata sau cu experimente in baie in care ingredientele de baza sunt sapunurile lui mama. 

Mama e un spirit cu totul aparte. O actrita emblematica a generatiei, as zice. O artista, caci are si alte veleitati. Iar ca mama si sotie… e o bucurie. E bine sa nu o superi totusi, caci e o leoaica tanara iubirea. Sunt un om fericit.

Copiii sunt impresionati de ceea ce facem, da. Le place si au vizibil pornirea de a ne imita. Fie pe mami, fie pe tati. Dar, daca cineva m-ar intreba daca le-as face actrite, actori, m-asa mai gandi. Oricum ar fi, noi le influentam destinele pana la un anumit punct. Restul, e un mister, o taina, pe care fiecare trebuie s-o descopere. De un lucru sunt convins: fiecare are un banut cu care poate cumpara lumea. Un banut primit de sus”, a povestit Marius Damian pentru Adevarul.

  • Surse: adevarul.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Familie Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre