Theo Rose, probleme cu sarcina. Ce i s-a intamplat artistei: "Azi noapte n-am inchis un ochi, copilul meu nu stiu ce avut"

/ / Modificat: 2023-03-26
Theo Rose, probleme cu sarcina. Ce i s-a intamplat artistei:

Theo Rose este pe ultima suta de metri cu sarcina, iar lucrurile par sa fie din ce in ce mai dificile pentru viitoarea mamica. 

Insarcinata in luna a sasea, artista nu a renuntat la munca si in toata aceasta perioada a avut un program foarte incarcat, intre filmarile la serialul Clanul, dar si spectacolele pe care le are de sustinut. 

Recent insa, Theo le-a dezvaluit fanilor ca nu trece printr-o perioada foarte buna si ca se simte foarte obosita. 

„Am o viață...Azi noapte n-am închis un ochi, copilul meu nu știu ce avut. Poate să înceapă o serie de crize direct din burtă, întrebare pentru „parentologi”. Voiam să vă povestesc, la opt am venit pe platoul de filmare, am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns, dar de oboseală și de rău ce îmi era am plâns cu o poftă, de mila mea am plâns. Păcat că o să vedeți secvențele astea abia în sezonul 3, mie îmi trebuiau două sezoane doar de probă. Nu e nici cu actoria asta cum mi-am imaginat eu”, a povestit artista, în social media. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Probleme sarcina Vedete gravide Femei celebre Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre