De ce a ales Theo Rose numele Sasha pentru baietelul ei. Ce prenume alesese initial

/ / Modificat: 2023-03-23
De ce a ales Theo Rose numele Sasha pentru baietelul ei. Ce prenume alesese initial

 Theo Rose este insarcinata pentru prima oara, iar in luna iunie va aduce pe lume un baietel. Artista a marturisit ca este extreme de fericita si abia asteapta sa isi tina bebelusul in brate. Recent, Theo a dezvaluit si ce nume a ales pentru baietelul sau.

"Mai am patru luni, am trecut de jumătate, sunt ok. Nu am făcut nimic până în momentul ăsta, ne apucăm peste vreo lună (de camera copilului -n.r.). Vă zic numele, n-am secrete din astea. Sasha Ioan o să-l cheme", a spus recent Theo Rose la PROFM.

Printre internauti s-au aratat si unii nemultumiti de alegerea facuta de artista. 

"Nu te supăra, Sasha o cheamă pe cățelușa mea...", i-a scris un internaut cântăreței.

"Nu mă mai supăr, nu mă mai supăr, îți dau o explicație. Sasha este un nume rusesc. Eu sper să nu mă judecați, am gândit cu sufletul de mamă, m-am gândit că dacă doamne ferește ne invadează rușii, zic, copilul meu, când o fi, să pară de-al lor ca să-l lase în pace, să îl cruțe, suflet de mamă. În limba rusă Sasha înseamnă Alexandru sau Alexandra, deci vezi că nici nu știi cum o cheamă pe cățeaua ta, o cheamă Alexandra, nu o mai striga așa Sasha sau, mă rog, dacă vrei să treacă și ea de invazia rusă, foarte bine, te înțeleg, și tu suflet de mamă", i-a răspuns Theo Rose printr-un video pe care l-a postat pe contul ei de TikTok.

Înainte de a fi însărcinată, cântăreața spunea că, dacă va avea vreodată un băiat, i-ar plăcea să-l cheme Mario. Totuși, între timp s-a răzgândit. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume baietei Nume copii Vedete copii Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre