Ce regrete are Lucian Mindruta, ca tata: „Mi-a pasat prea mult de corporatiile la care am lucrat, nu de copiii mei atat de tare”

/ / Modificat: 2023-06-01
Ce regrete are Lucian Mindruta, ca tata: „Mi-a pasat prea mult de corporatiile la care am lucrat, nu de copiii mei atat de tare”

De 1 iunie, Ziua Copilului, Lucian Mindruta a simtit nevoia sa le transmita un mesaj parintilor de pretutindeni. Jurnalistul a vorbit, in cadrul podcastului DigiFM, Parinti Pregatiti, despre regretele pe care le are ca tata si a marturisit ca deseori isi reproseaza ca, in trecut, i-a pasat prea mult de cariera si ca nu a petrecut mai mult timp cu copiii sai.

Lucian Mindruta, mesaj emotionant de Ziua Copilului 

De Ziua Copilului, Lucian Mindruta i-a sfatuit pe parinti sa se implice mai mult in viata copiilor lor, caci la urma urmei, nimic nu este mai important decat ei:

„Ca parinte, imi reprosez ca am fost prea jurnalist, ca am fost prea obsedat de cariera, ca atunci cand cariera s-a impotmolit mi-a pasat prea tare de asta, ca n-am inteles ca, pana la urma, in viata unui om, mai mare realizare decat copiii, asta in situatia in care acei copii apar in viata lui, ca sunt oameni care nu au acest noroc si trebuie sa se multumeasca cu alte realizari. Dar cand ai copii stii, la un moment dat, descoperi, ca nu e cariera mai importanta, nu e nimic mai important decat ei. Deci asta imi reprosez. N-am fost acolo, mi-a pasat prea mult de corporatiile la care am lucrat, nu de copiii mei atat de tare, multa vreme din viata mea.

Nu sunt un parinte super, n-ati gasit un om de la care sa luati sfaturi bune. E complicat sa ai copiii, fiindca vezi in ei tot ce ti-ai dorit tu sa faci, pui prea multa presiune si pe tine si pe ei. Si, pana la urma, e alt destin, nu e al tau.

Daca stau sa ma gandesc bine, cel mai bun sfat pe care as vrea sa-l dau parintilor e unul complet neintuitiv, si anume, nu te mai gandi ca, pana la urma, copilul tau e treaba ta. Nu, copilul tau e treaba lui. Tu ai grija sa poata sa aiba grija de el insusi. Nu trebuie sa-i faci tu viata.”, spune Lucian Mindruta.

Cati copii are Lucian Mindruta 

Lucian Mindruta este casatorit cu medicul Ioana Mindruta, iar cei doi au impreuna doi fii, Matei si Mihai. Sotia jurnalistului mai are o fiica mai mare, dintr-o relatie anterioara, care a devenit de curand mama. 

Recent, Lucian Mindruta a anuntat, pe Facebook, ca fiul sau cel mic a terminat liceul. Acesta a postat mai multe imagini de la festivitatea de absolvire si a transmis si un mesaj emotionant: 

„Copiii, daca ii scapi din ochi, fac tot felul de traznai. De exemplu, asta’ micu al meu a terminat liceul. Pai stai asa, nu l-am luat ieri, hai alaltaieri de la maternitate? Ba da. Nu stiu pe unde a fost, in ce anturaj de copii de ani gata a intrat de-a facut 19 ani asa repede! Poftim, uitati-va si voi ce mi-a facut! Acum cum il mai fac bebelus inapoi?”, a scris jurnalistul.

  • Surse: digifm.ro, playtech.ro, impact.ro, facebook.com
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parinte copil

Articole recomandate

Citeste si despre