Cantareata Marcela Fota, dezvaluiri dureroase. Cum i-a spus fiului sau ca tatal lui a murit

/ / Modificat: 2021-02-10
Cantareata Marcela Fota, dezvaluiri dureroase. Cum i-a spus fiului sau ca tatal lui a murit

Cantareata Marcela Fota a trecut prin momente dramatice in urma cu doua luni. Sotul sau, in varsta de 47 de ani, a facut infarct in timp ce se afla la un centru de fotocopiere. Artista si sotul sau plecasera sa rezolve cateva treburi in oras. S-au oprit la Taxe si Impozite pentru a face o declaratie.

Cantareata l-a asteptat in masina sa, iar la cateva minute a primit telefonul care avea sa o anunte tragedia. Marcela Fota trece prin cele mai grele clipe, dupa ce in urma cu aproape doua luni sotul ei s-a stins din viata chiar sub ochii sai! 

“Iau lucrurile asa cum sunt si incerc sa vad o luminita in ceea ce se intampla. Nu sunt pregatita sa apar inca, pentru ca pe mine lumea ma stie vesela si plina de viata. Pentru noi incepea o saptamana normala, era luni dimineata si aveam de rezolvat niste treburi. Plecaseram sa declaram ceva la Taxe si Impozite. Am plecat amandoi si m-am intors singura. El era un barbat pe care l-ar fi dorit orice femeie. El pusese cateva kilograme, se imbraca si imi amintesc ca i-am zis: «ce barbat sexos am!» Am plecat de acasa cu masini diferite. Am parcat masina la patru masini de masina lui. El a oprit sa faca niste copii la xerox. Eu nu l-am vazut la coada si l-am sunat. Mi-au raspuns cei de la xerox: «coborati ca a picat din picioare!» in incapere a fost un cadru medical care i-a facut resuscitare din primul moment. O ora jumatate au resuscitat la el. De fapt, infarctul s-a intamplat cand el era in picioare”, a povestit solista, cu ochii in lacrimi, la emisiunea “Acces Direct de Weekend”.

Cum i-a dat tragica veste fiului sau 

Rapusa de durere, aceasta a fost apoi nevoita sa dea vestea fiului sau, David, in varsta de doar 11 ani. Baiatul nu a dorit sa participe la inmormantare.

„Cred ca in sufletul lui a fost putin speriat sa-l vada si am decis sa nu-l fortez. Daca vreodata va intreba eu am filmari si poze. Dar i-am dat dreptul sa aleaga”, a mai adaugat cantareata.'

'Mi-am dat seama ca este un baiat foarte matur. I-am spus baiatului ca tati este foarte bolnav si ca este in spital. I-am spus ca are o problema la inimioara, el voia sa-i spun cum se numeste sa caute pe internet sa vada ce are. M-am bazat ca nu este pasionat de Facebook si nu avea de unde sa afle. M-a intrebat de ce ma imbrac in negru. I-am spus ca mereu ma imbrac in negru, dar mi-a spus ca atunci eram diferita'', a spus Marcela Fota.

„Nu pot sa-mi imaginez cum e sa-ti vezi sotul, tatal copiilor tai, stingandu-se chiar sub ochii tai”, a marturisit Mirela Vaida, extrem de emotionata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cantareata

Articole recomandate

Citeste si despre