Cadoul pe care i l-a facut Oana Roman fiicei sale, de ziua ei: „Eu te voi iubi mereu”

/ / Modificat: 2023-02-23
Cadoul pe care i l-a facut Oana Roman fiicei sale, de ziua ei: „Eu te voi iubi mereu”

Oana Roman si fiica ei, Isabela, se afla in prezent intr-o vacanta in Egipt. Cele doua au profitat de vacanta scolara a micutei, dar si de faptul ca este ziua ei de nastere si au plecat sa se relaxeze la soare. Isabela, fiica vedetei, a sarbatorit aniversarea de 9 ani acolo, iar mama ei i-a indeplinit dorinta si i-a facut un cadou inedit.

Chiar daca se afla in vacanta, Oana Roman este foarte activa pe retelele sociale. Vedeta a publicat multe imagini din vacanta alaturi de fiica ei, care a implinit 9 ani pe 22 februarie. Fiica lui Petre Roman a dezvaluit ca, de ziua ei, fetita sa si-a dorit codite impletite cu extensii, iar mama ei i-a indeplinit dorinta. Oana Roman a scris pe retelele sociale ca nu a fost deloc ieftin, insa nu s-a uitat la bani, fiind vorba despre cadoul fetitei de ziua ei.

Oana ar face orice pentru a-si vedea fetita fericita, asa ca a scos din buzunar cateva zeci de euro pentru coafura fiicei sale.

„Nu e foarte ieftin, dar e cadoul Isei de ziua ei. Patru cozi cu extra extensii au costat 50 de euro”, a anuntat Oana Roman pe Instagram.

Vedeta i-a dedicat o postare Isabelei, prin intermediul careia i-a transmis la multi ani si i-a spus cat de mult inseamna pentru ea.

„La multi ani, iubita mea minunata! 9 ani de pura fericire. Ai fost cel mai cuminte si vesel copil si ai devenit cea mai buna prietena! Imi doresc sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Eu te voi iubi, proteja si ocroti toata viata si dincolo de ea! Te iubeste mami mult de tot”, a scris Oana, pe retelele sociale.

Oana Roman s-a despartit recent de tatal fetitei ei

Inceputul de an a fost unul dureros pentru Oana Roman si pentru fetita ei. Vedeta a incheiat relatia cu Marius Elisei, tatal Isabelei, cu care forma un cuplu de mai bine de 10 ani. Vedeta nu a ascuns faptul ca fetita a fost cea care a suferit cel mai mult de pe urma despartirii. Tatal ei a plecat de acasa si, dupa spusele Oanei Roman, nu mai petrece timpul cu fiica lui.

Oana si-a acuzat public fostul iubit ca isi ignora fetita si ca nu mai vine sa o vada, desi micuta il asteapta si plange de dorul lui. „Azi am venit acasa si am gasit-o pe Isa plansa pentru ca l-a sunat sa-l roage macar sa o ia intr-o zi de la after sa petreaca un pic de timp cu el, iar el i-ar fi raspuns ca trebuie sa vada cum se organizeaza, inca nu ii poate da un raspuns”, a transmis vedeta, prin intermediul retelelor sociale, in urma cu cateva saptamani.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita oana roman Vedete copii Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre